<

Розпочали біля Володимира-Волинського, а завершили на Ратнівщині: на Волині пройшли змагання зі спортивного орієнтування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:05 | 3.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

З 29-го по 31-е жовтня майже 1000 дітей змагались у лісових масивах області зі спортивного орієнтування в рамках змагань «Волинська осінь».

Про це повідомляють у Волинському центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства, – передає Конкурент.

Першого дня змагання відбувалися поблизу м. Володимира Волинського. Того дня зібралася рекордна кількість змагальників – 379 учасників з 20 команд. Змагалися у трьох вікових категоріях – молодшій, середній та старшій.

За результатами першого дня змагань в загальнокомандному заліку 1 місце виборола команда Камінь-Каширського району, почесне 2 місце зайняла Старовижівська ОТГ, а учасники Зимнівської ОТГ здобули 3 місце.

Другий день змагань (30-го жовтня) проходив у Ківерцівському районі поблизу села Кульчин. Близько 300 орієнтувальників змагалися за першість, застосовуючи свої вміння та випробовуючи успіх.

Результати командного заліку другого змагального дня так і залишили золоту перемогу за учасниками Камінь-Каширського району, срібними призерами ж стала команда з м. Луцьк, а замкнули трійку лідерів представники Старовижівської ОТГ.

Завершальний (третій) день змагань зі спортивного орієнтування ”Волинська осінь“ приймав Ратнівський район. Позмагатися на новоствореній, спеціалістами нашого Центру, карті з’їхалося 288 учасників з 12 команд.

За підсумком командного заліку перемогу святкували господарі змагань – школярі Ратнівського району. Друге місце здобула команда Старовижівського району і бронзові нагороди отримала команда Камінь -Каширського району.

Призери змагань в особистому заліку всіх трьох днів отримали грамоти та медалі, а переможці ще й подарунок – квитки на фестиваль українського духу ”Бандерштат 2020“.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця