<

Провели опитування серед мешканців Володимира щодо перейменування вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 9.09.2022 / Володимир / /
Перегляди
552
/ Коментарі відсутні

9-го вересня у ЦНАПі Володимира серед містян провели обговорення стосовно перейменування 46-ти вулиць міста. Пов‘язано це з процесом декомунізації.

Мешканці вулиць, які були проти нової назви, вибраної за допомогою онлайн-голосування, прийшли на обговорення, щоб висловити свою думку. Їхні голоси були враховані.

Охочих висловити свою позицію володимирчан прийшло небагато.

Жителям вулиці Берегового не сподобалося, що їй можуть повернути історичну назву “Сільська”, тому погодили іншу запропоновану назву “Андрія Войнаровського”. Також виникла дискусія стосовно вулиці Глінки, за перейменування якої в “Глуху” проголосувало 47% містян. Проте через невдоволення присутніх, зупинилися на тому, щоб назвати її на честь Євгена Колодійчука.

Зачитали декілька письмових звернень, одне з яких було за те, щоб перейменувати вулицю Митіна на честь покійної директорки хлібозаводу Наталії Поліщук, а в іншому зверненні висловилися проти цього.

На підтримку такої пропозиції виступив настоятель Свято-Василівського храму Тарас Стефура, який наголосив на тому, що за життя пані Наталія зробила багато добрих справ для розвитку церкви.

З результатами опитування думки громадян щодо перейменування вулиць можна ознайомитись тут.

Остаточне рішення щодо затвердження нових назв прийме міська рада на сесії 30-го вересня. Проєкт рішення формують на основі громадських обговорень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця