<

Деколонізація триває: у Нововолинській громаді провели громадське обговорення щодо перейменування вулиць

13:09 | 24.10.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2575
/ коментарі 2

З 21-го серпня по 19-те жовтня у Нововолинській громаді проводилось громадське обговорення з питань перейменування вулиць у формі анкетування жителів.

Про це повідомляють на сайті громади.

Нагадаємо, у Нововолинській громаді планують перейменувати: вулицю Раціоналізаторів у Нововолинську, вулиці Пархоменка та Макаренка у селищі Благодатному, вулицю Варвари Шевчук у с. Тишковичі.

Громадське обговорення щодо перейменування вулиць у Нововолинській громаді проводилися на підставі депутатського звернення народного депутата України Ігоря Гузя, фізичних та юридичних осіб.

Від учасників громадських обговорень стосовно перейменування вулиць на території Нововолинської громади надійшло пропозицій (в тому числі під час анкетування – 64), з них 59 жителя громади підтримали назви вулиць, запропоновані топонімічною комісією Нововолинської міської ради, 5 жителів громади висловили власні пропозиції щодо перейменування.

Анонімні звернення не надходили. Всі пропозиції громадян зареєстровані в установленому законом порядку.




коментарів: 2
  1. А чому деколонізацію не зробити з золотою зіркою на бульварі Шевченка? Передайте моє запитання Гузю,тільки не ігноруйте…у нас же свобода слова…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя