<

Повернення історичної назви, бюджет-2022, реконструкція площі та новорічно-різдвяні свята: про що мер Володимира спілкувався з мешканцями онлайн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 27.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
1055
/ коментарі 2

24-го грудня мер Володимира Ігор Пальонка виступив у прямому ефірі, де коротко розповів про пророблену роботу останні вадливі події, які відбулися в громаді та відповів на запитання мешканців онлайн.

Мер розповів про відновлення постановою Верховної ради історичної назви міста та про те, що планують відновити фестиваль “Володимир”. Також згадав про перенесення інфекційного відділення, яке відкрили на минулому тижні у відремонтованому приміщенні колишньої жіночої консультації.

Мер додав, що уряд все-таки виділив близько 14,7 млн грн на повернення різниці в тарифах за багато років для теплокомуненерго. Ці кошти перерахують на газопостачання. Та для водоканалу на погашення боргів попередніх років по ПДВ.

Також Пальонка згадав про результати сесії від 23-го грудня на якій затвердили бюджет на 2022 рік. У ньому закладені кошти на встановлення кисневої станції у ТМО на близько 6 млн грн, завершення будівництва стадіону, ремонт даху НВК №3, утеплення фасаду ЗДО №1, будівництво пам’ятника Героям АТО/ООС, конкурс на реконструкцію площі, купівля техніки для водоканалу тощо.

Окрім цього мешканці міста могли поставити запитання меру онлайн. З чим зверталися мешканці, дивіться у відео.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця