<

Помста за розголос і добро волонтерів: у Володимирі доґхантер отруїв ще одну собаку, врятувати не вдалося

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 10.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
24
/ 1 коментар

Зранку 10-го березня у Володимирі-Волинському на вулиці Поліської Січі волонтери знайшли місцевого дворового песика Бобика, якого підгодовували роками. У собаки були явні ознаки отруєння, його відразу повезли у ветклініку. Проте врятувати Бобика, на превеликий жаль, не вдалося.

Нагадаємо, БУГ вже писав про те, що у військовому містечку у Володимирі-Волинському труять собак. Перший випадок трапився з Ютою 5-го березня. Її місцевій мешканці і волонтерці Ірині Адамовій за допомогою багатьох небайдужих людей вдалося врятувати.

Юта та Бобик мешкали у дворі будинку, собаки були стерилізовані та мали ошийники, їх підгодовували. Юту тоді врятували і вона вже кілька днів мешкає в оселі в пані Ірини. Бобик чекав повернення подруги, проте не довчекався.

Як розповідає Ірина, Бобика ще встигли привезти у клініку, почали робити переливання, але цього разу злочинець постарався, аби собака з’їла достатньо отрути. Врятувати Бобика не вдалося, він помирав у муках.

Це вже четвертий випадок отруєння собаки у Володимирі за минулий тиждень, розповідають волонтери. Людина, яка має таке чорне серце повинна відповідати, адже є закон і стаття за жорстоке поводження з тваринами. Тому волонтери написали заяву у поліцію.

Це важливо, адже від рук доґхантера можуть постраждати не лише тварини, які живуть на вулиці, розповідає Ірина, але і домашні собаки та коти, які можуть під час вигулу з’їсти щось, що приправили отрутою.

Що б це не було, помста за розголос чи за добро волонтерів, не можна лишатися осторонь та просто спостерігати. Інтернет-виданя “БУГ” просить усіх, кому щось відомо про злочинця, що труїть собак у Володимирі, звертатися в редакцію. Обіцяємо анонімність.

Звернутися ви можете, написавши на скриньку bugorgua@gmail.com або ж написавши нам у фейсбуці чи інстаграмі. Також можете зателефонувати за номером, який вказаний на сайті у розділі “контакти”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця