<

Військовий з Нововолинська розшукує собак, яких дав на перетримку: хлопчик-алабай знайшовся

16:10 | 5.03.2024 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
2435
/ Коментарі відсутні

Військовий з Нововолинська шукає собаку породи алабай, яку на час служби разом з другим алабаєм дав доглядати знайомому на умовах платної перетримки. Повернувшись з передової, дізнався, що тварин віддали до охочих на перетримку з Нововолинської та Іваничівської громади. Небайдужих мешканців Володимирського району просять допомогти віднайти другу дівчинку-алабая Меррі.

Як розповів власник двох алабаїв БУГу, напередодні пес Мел знайшовся в Локачинському районі. До слова, після трьох місяців перебування на службі, власник алабаїв повернувся у місто з метою забрати двох алабаїв додому. Люди, які пообіцяли доглядати за тваринами, повідомили, що не знають точного місцеперебування собак, адже контакт загублено.

Господарі додають, що собака Меррі може перебувати у поблизу селища Локачі або ж сусідніх громад. Лише завдяки допомозі волинян є можливість знайти домашнього улюбленця.

Якщо вам відоме перебування алабая Меррі, телефонуйте до власника за номером: 067 361 10 72.

Двоє алабаїв – дівчинка та хлопчик чорно-білого окрасу. Хлопчик має особливість – гетерохромія (одне око має різні кольорові тони), тому його було впізнати значно легше.

Мел (зліва) та Меррі (справа)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота