<

Пса, який покусав людей у Нововолинську, забрали на стерилізацію

15:33 | 4.03.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
589
/ коментарів 8

Рудого пса, який неодноразово кусав людей на Шахтарському мікрорайоні у Нововолинську, забрали на стерилізацію у Луцьк. Також на операцію завезли собаку, котрий бігав разом з «кусючим» чотирилапим.

Як повідомила Наталія Камишникова, опікун двох псів, який привчив тварин до двору на Шахтарському мікрорайоні, потім зрікся їх. Зараз же чоловік вимагає від ловців, аби рудого собаку повернули на місце.

Волонтери зазначають, що повертати собак у двір не можна, необхідно знайти перетримку.

“Є варіанти тривалої платної перетримки – не в нашому місті. Гадаю, той чоловік за прилаштування туди двох зраджених ним собак не платитиме. А повертати у двір не можна. Вирішити треба до середи”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що останніми тижнями на Шахтарському м-н у Нововолинську побільшало повідомлень від мешканців міста про укуси безпритульних собак. Зокрема, 2-го лютого на Шахтарському мікрорайоні дві бездомні собаки кинулись на жінку, порвали їй пальто та вкусили за ногу, де залишилися гематома, 8-го лютого на цьому ж місці безпритульні собаки знову кинулися на людину.

28-го лютого у Нововолинську відловили 17 безпритульних собак для стерилізації. Займалась цим громадська організація «Порятунок чотирилапих» з Луцька. Вона надалі надаватиме послуги по відлову собак, з подальшою стерилізацією, вакцинацією та поверненням на попереднє місце перебування, або без такого повернення (агресивних можуть залишати в притулку).

Головне фото – ілюстративне




коментарів: 8
  1. а де ж захисники бідних тваринок які стоять на думці що пси так просто ще нікого не вкусили?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя