<

У Нововолинську на Шахтарському мікрорайоні собаки напали на жінку

20:10 | 2.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2091
/ коментарів 11

2-го лютого на Шахтарському мікрорайоні у Нововолинську дві бездомні собаки кинулись на жінку, порвали їй пальто та вкусили за ногу.

Сталося це біля будинку №10. Жінка розповіла БУГу, що дорогою до церкви на неї напали два рудих пси. Вони живуть в тому районі і вже не вперше нападають на людину, додала вона.

Тварини пошматували пальто, а на нозі залишилась гематома, шкіру, на щастя, не прокусили.

«Могло бути гірше, якби на допомогу не прийшов чоловік, який сидів поруч в авто, та відігнав їх. Звісно шкода пальто, адже речі зараз коштують дорого і нелегко на них заробляти. Хто ж відповідає за цих безпритульних собак?», – запитує потерпіла.

До медиків жінка не зверталася. Також вона не помітила, чи мали тварини кліпси на вухах, які означають, що вони стерилізовані та вакциновані.

Міська влада, в свою чергу, регулює ситуацію з безпритульними собаками наступним чином – ВУКГ уклало договір із КП «Ласка», яке знаходиться в Луцьку. Вони приїжджають виловлюють собак, стерилізують, вакцинують, одягають кліпси і повертають назад в місто.

1-го лютого на сторінці ВУКГ прозвітували, що стерилізація триває:




коментарів: 11
  1. Яке там, клiпса… Ця красуня(собака) просто чиясь i вона, звicно, загубилась! Вона хоче жити у квартирi.

  2. Жіночко, зверніться до суду з позовом до міського голови про напад собак і бездіяльність міського голови. Багато таких позовів в Україні було виграно його подавачами.

  3. На мене тоже 30 січня напали собаки ,біля 10 будинку.Прокусили штани і на нозі гематома , добре що не прокусила .

  4. По місту бігає рудий великий пес без кліпси,на мене теж кинувся,прокусив сумку,якою я захищалася.Це жесть,що робиться з собаками на території міста.До 2 ліцею вранці неможливо підійти…Зграї до 10 собак на території..

  5. Не гавкайте на собак і вони вас ніколи не образять. До чого тут голова?….. Люди за своїх дітей не можуть відповісти, а хтось на когось собак вішає.

  6. А я б радив відловити, стерилізувати і закліпсити міську владу, ВУКГ і КП “Ласка”

  7. Десь тижні три тому, в новинах на 1+1 було офіційне повідомлення про те, що в Україні набирає обертів епідемія собачого сказу. Що поширюється вона зі Сходу, із зони бойових дій, де багато хворих безпритульних собак. Що волонтери возять туди вакцину від сказу. Можливо дійшло вже і до нас. Можливо тому собаки і кидаються на людей. Як варіант..
    І ще.. Колись в далекому 1996 році, коли Україна вибирала свій політичний вектор між НАТО і “нейтральною позаблоковою”, коли грошей в Державному Бюджеті майже не було, а золото-валютний резерв у порівнянні із сьогоднішнім був меншим у 20 разів – з’явилася в нашому славному шахтарському місті зграя диких бездомних собак. Тодішня влада чітко усвідомлювала свою відповідальність за безпеку громадян і виконувала свій обов’язок. І от одного теплого весняного ранку, десь приблизно о 5 годині, йшов я на Автостанцію, на автобус, який о 05:50 відправлявся на Львів. І перед світлофором на перехресті Шахтарської, навпроти колишнього ательє – бачу таку картину. Стоїть біля тротуару ЗІЛ – самосвал, а біля нього двоє дядьків з мисливськими рушницями закидають у кузов те, що лишилося від тої зграї тих бездомних диких собак..

  8. Не було б нелюдів самозакоханих, не було б і нещасних тварин… Бідна, понівечена природа – плід людського “правильного” життя. Двуногі впевнені, що вони – царі природи. Де ж взятись тому кінцю війни?!.. А от наші герої, буваючи у відпустках, зовсім інше розповідають, а саме, як вони шкодують нещасних тваринок і спасаються, не покидаючи їх, додому багатьох привозять. От чому саме такі добряки попадають в окопи, а нелюди гріються на диванах і розповідають, як стріляти!? Дай Боже, щоб навпаки…. Менше сказу буде на землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя