<

Підприємство теплових мереж у Володимирі має намір підвищити тарифи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 7.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
1188
/ коментарів 12

Теплоенерго у Володимирі оголосило про намір збільшити тарифи для бюджетних установ та населення. Попередній тариф став неокупним і є збитковим для підприємтсва, адже значно зросла вартість його складників.

Так, як повідомили БУГу на брифінгу в мерії 7-го вересня, Кабмін раніше гарантував сталу ціну на газ для населення, але зросло транспортуванн газу і вартість електроенергії. Виникло питання щодо коригування тарифів.

Так у запропонованих до розгляду підприємством теплових мереж тарифах ціна теплоносія для бюджетних установ збільшиться у два рази. Для населення – всього на 17%.

Планові тарифи  складають (з ПДВ):

  1. Населення: теплова енергія та послуга з постачання теплової енергії – 2206,81 грн./Гкал, послуга з постачання гарячої води – 139,15 грн./куб.м;
  2. Бюджетні установи і організації: теплова енергія – 3863,088 грн./Гкал, послуга з постачання гарячої води – 245,57 грн./куб.м;
  3. Інші споживачі: теплова енергія та послуга з постачання теплової енергії – 3651,312 грн./Гкал, повідомляють на офіційному сайті мерії.

Як йдеться в повідомленні, обгрунтуванням зміни тарифу є зростання основних складових витрат, зокрема:

1) зростання ціни природного газу з транспортуванням та розподілом: у тарифах для населення  – на 13%; бюджету  – на 75%;  інших споживачів – на 63%;

2)  зростання ціни електроенергії: у тарифах для населення та інших споживачів  – на 20%; бюджету  – на 72%; 

3)  зростання тарифу на водопостачання:  у тарифах для населення та інших споживачів  – на 66%; бюджету  – на  7%;

 4) у зв’язку із зростанням законодавчо визначеного прожиткового мінімуму та внесенням змін до Галузевої угоди  –  зростання заробітної плати з нарахуваннями: у тарифах для населення та інших споживачів  – на 41%; бюджету  – на  18%.

Ознайомитися зі структурою планового тарифу  можна на офіційній сторінці підприємства та  у мережі фейсбуці.

Остаточно рішення про коригування тарифів ще не прийняли. Зауваження та пропозиції щодо нових тарифів мешкані міста можуть надсилати протягом семи календарних днів за адресою: м.Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 19, e-mail:vvptm@ukr.net, КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”.




коментарів: 12
  1. Вчора вода,сьогодні опалення,требаще щось підняти!Су44556ка мудрий нарід,73% ви це заслужили! Люди ви ж самі це вибрали!

    • Дурак ти, ВАСЯ.
      Тарифи росли прикожній владі і ростимуть хай хто до неї прийде. Хай хоч Дональда Трампа народ обере.
      А сидіти і писати тупі коменти любий може.

    • вибрали, Вася, вибрали – на майдані.. але називалось це – европейський вибір !

  2. Що ви там розумієте! Одягайте хутчій вишивату і мерщій оплачувати за комуналку та по дорозі гучніше кричіть Хутін – Пуйло! Та Слава Ураїні! Будьте ж нарешті свідомими, думаєте вам тільки одним гроші потрібні?
    Якось же потрібно наповнювати бюджет!!!

    • вася, я тобі вже казав колись – політика це не твое, повертайся до свиней, вони без тебе скучають…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця