<

Оштрафували п’яного водія буса, якого зупинили у селі Зимнівської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 27.03.2023 / Володимир / /
Перегляди
1494
/ Коментарі відсутні

У Володимирі судили водія мікроавтобуса «Renault Master», який наприкінці лютого поблизу села Черчичі Зимнівської громади кермував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка оштрафували на 17 тис. грн.

Відомо, що 20-го лютого о 11:20 на автодорозі Т 03-02 біля села Черчичі Зимнівської громади, водій керував транспортним засобом «Renault Master» з явними ознаками алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації рухів. Про це йдеться у постанові Володимирського суду від 16-го березня.

На місці події водій від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився. Але у суді факт вчинення ним адмінправопорушення визнав повністю, просив суд суворо його не карати та зобов`язався надалі подібних правопорушень не допускати.

Його провина підтверджується його власними поясненнями, протоколом про адміністративні правопорушення від 20-го лютого, відеоматеріалами, актом огляду на стан алкогольного сп`яніння, іншими матеріалами справи.

Тож суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП України, та покарав його штрафом у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на рік. Окрім цього, водій має заплатити в дохід держави 536,80 грн судового збору 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер