<

Опалювальний сезон закінчився: Теплоенерго Володимира взялося за ремонт мереж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 18.04.2022 / Володимир / /
Перегляди
177
/ Коментарі відсутні

15-го квітня у Володимирі опалювальний сезон закінчився згідно з графіком. КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» розпочало масштабну підготовку до наступного опалювального сезону.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

Усі роботи проводитимуться згідно із Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду та Плану організаційно-технічних заходів із підготовки теплового господарства та електрогосподарства КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 рр.

Силами працівників КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» планується провести гідравлічні випробування котлів та теплових мереж, здійснити промивку водопідігрівачів, прочистити газоходи та котли, полагодити насосне обладнання на котельнях, центральних теплових пунктах і бойлерних підприємства, а також провести роботи з підготовки хімводоочищення.

Окрім цього заплановані заходи впровадження інвестиційної програми, що дозволять підвищити енергоефективність, надійність та безаварійність тепломереж, сприятимуть зменшенню витрат електроенергії на експлуатацію наносних систем в процесі виробництва теплової енергії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця