<

[ОНОВЛЕНО] На вулиці Зимнівській у Володимирі розпочнуться ремонтні роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 14.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1965
/ коментарі 3

Переможцем тендеру по ремонту відрізка дороги Т0302 на вулиці Зимнівській у Володимирі стало Товариство з Обмеженою відповідальністю «Волиньдорбуд».

Як розповів під час брифінгу 14-го вересня міський голова Володимира Ігор Пальонка, фірма, яка виграла тендер – ТОВ «Волиньдорбуд».

Замовником є Служба автомобільних доріг у Волинській області. Даний проєкт розділений на дві частини: перша – від заправки на Зимнівській до межі міста, другий – від межі міста з Зимнівською громадою. У межах міста тендер відбувся, а в межах Зимнівської громади тендер також було оголошено, проте яка наразі там ситуація, неготовий сказати.

Нагадаємо, про ремонт дороги на вулиці Зимнівській говорили вже довгий час. Місцеві й обласні посадовці порушували це питання неодноразово й зверталися до Служби автомобільних доріг, яка з 2011 року не виконувала там жодних робіт. Робочий проєкт на ремонт вулиці Зимнівської у Володимирі був готовий вже у червні цього року, але тендер закінчився лише нещодавно. Тому незабаром приступатимуть до ремонтних робіт. На що й просять звернути увагу водіїв.

До слова, минулого року небезпечні вибоїни на вулиці Зимнівській у Володимирі досліджувала Інспектор Ляля.




коментарів: 3
  1. Питання ремонту по вул. Зимнівський неодноразово піднімали мешканці цієї вулиці, а не посадовці… Посадовці “срали” на мешканців і на ту вулицю з 2011 року, ось так потрібно було написати, тоді б написане в статті відповідало дійсності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця