<

Оголосили тендери на ремонт шести вулиць у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 20.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
953
/ коментарів 6

У Володимирі оголосили аукціон на виконання ремонту вулиць Сагайдачного, Мономаха, Просвіти, Героїв Крут, Академіка Корольова та провулка Вчительський на загальну суму 32,5 млн грн.

Оголошення про відповідні аукціони виставили на сайті державних закупівель.

Капітальний ремонт частини вулиці Сагайдачного – 15,258 млн грн

Відтак на капітальний ремонт частини вулиці Сагайдачного від вулиці Незалежності до вулиці Павлова передбачили 15,258 млн грн.

Аукціон голосили 6-го березня. Замовником є Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Період подачі пропозицій уже завершився 15-го березня.

Свої пропозиції подав ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” з обласного центру. Фірма готова виконати роботи на мільйон грн дешевше від попередньої вартості за 14, 344 млн грн. його оголосили переможцем закупівлі.

До робіт, які має виконати підрядник на вулиці Сагайдачного входять: вирізання кущів, близько 20 дерев, пеньків, кронування дерев, прибирання сміття. Роботи з лініями електропередач, каналізаційні люки, демонтаж поребриків, зрізання старого шару асфальту та прокладання двох нових,облаштування тротуарів, нанесення розмітки, вивезення сміття, встановлення тимчасових знаків та ін.

Нагадаємо, у Володимирі в квітні 2021 року завершили вкладання асфальту на відрізку вулиці Сагайдачного від вулиці Ковельської до Незалежності.

Ремонт вулиці Академіка Корольова – 6 млн грн

Аукціон на поточний ремонт вулиці Академіка Корольова у Володимирі уже закінчується 20-го березня. На роботи передбачили
6,182 млн грн.

Свої пропозиції на виконання ремонту подали 5 фірм:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю “АВАКС ПРОФ” з Тернополя – 4,914 млн грн. Але їхню пропозицію не погодили.
  • ТОВ Луцька ДПМК – 4,980 млн грн.
  • ПП “РОСТРАНС” – 5,5 млн грн з села Рованці, Луцького району;
  • ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” – 5,654 млн грн;
  • ПрАТ “Ковельське ШБУ-63” – 5, 760 млн грн.

Підрядники мають виконати наступні роботи:

Поточний ремонт вулиці Академіка Корольова мають виконати до 30-го липня цього року.

Капітальний ремонт проїзної частини вулиці Мономаха – 5,7 млн грн

Тендер на капітальний ремонт проїзної частини вулиці Мономаха у Володимирі оголосили 15-го березня. На роботи передбачили 5,7 млн грн. Термін подачі пропозицій ще триває до 24-го березня. Замовник – управління інфраструктури. Роботи мають виконати до 30-го вересня.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має виконати наступні види робіт: вирізання гілок, вивіз сміття, ремонт каналізаційних колодязів, облаштування основи зі щебеню, товщиною 15 см, накладання щебеневих основ товщиною 5 см з напівпросочуванням бітумом, улаштування покриттів товщиною 4 см із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, облаштування ґрунтових узбіч.

Ремонт вулиці Просвіти з облаштуванням нового майданчика для сміття – 2,6 млн грн

Аукціон на поточний ремонт вулиці Просвіти з облаштуванням нового майданчика для сміття у Володимирі оголосили 14-го березня. Пропозиції можна подавати до 22-го березня. Вартість робіт – 2,634 млн грн. Замовник – управління інфраструктури.

Підрядник має виконати на ступні роботи: Видалення 20 дерев, корчування 100 пнів, їх вивезення, встановлення поребриків (198 шт), улаштування щебеневої основи, прокладання 1000 м2 бруківки, встановлення 21 стовпчика, залиття асфальто-бетонною сумішшю, копання ями під майданчик, укладання бетону, виготовлення і встановлення металевих конструкцій для сміттєвого майданчика, накриття його металопрофілем.

Роботи мають бути виконані до 30-го серпня 2023 року.

Ремонт провулка Вчительський – 1, 805 млн грн

Тендер на поточний ремонт провулка Вчительський у Володимирі оголосили 17-го березня. Аукціон триватиме до 31-го березня. На ремонт передбачили 1, 804 809 млн грн.

Підрядник має виконати наступні роботи: розбір поребриків, асфальтобетонних покриттів, фрезерування, ремонт каналізаційних люків та зливових каналізацій, улаштування нових бортових каменів та бордюрів, заливка дорожнього покриття бітумною емульсією, улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, облаштування ґрунтових узбіч, закладення тротуару плиткою, що містять тактильні плити, встановлення дорожніх знаків, навантаження та вивезення сміття.

Роботи мають виконати до 30-го серпня цього року.

Ремонт проїзду від вулиці Галицької до вулиці Липинського – 723 тис. грн

Також цього року запланували зробити поточний ремонт проїзду від вулиці Галицької до вулиці Липинського у Володимирі. Аукціон завершився 17-го березня. На роботи передбачили 723 186 тис. грн.

Свої пропозиції на виконання ремонту подали три фірми:

  • ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” – 587, 368 тис. грн. Їхню пропозицію не підписала, через відсутність підтверджуючих документів про освіту в інженера;
  • ТОВ Луцька ДПМК – 599 тис. грн;
  • ПП “РОСТРАНС” – 608 296 тис. грн.

Роботи мають бути виконані до 30-го липня цього року.

Ремонт вулиці Героїв Крут – 473 тис. грн

Аукціон на поточний ремонт вулиці Героїв Крут у Володимирі оголосили 17-го березня. Його попередня вартість – 473 430 грн. Пропозиції можна подавати до 31-го березня. Замовником виступає управління інфраструктури. Заходи з проведення поточного ремонту зазначеної вулиці визначені міською Програмою безпеки дорожнього руху та безпеки громадян у Володимирській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

Роботи мають бути виконані до 30-го серпня 2023 року. Розрахунок – післяоплата впродовж 7-ми днів після виконаних робіт.

Нагадаємо, що на капітальні та поточні ремонти доріг в цьому році у Володимирській громаді виділили 163 млн грн.




коментарів: 6
        • Та то тільки на бумазі.
          Насправді ніхто з Володимир-Волинських чиновників поняття не мають де такий населений пункт, назву якого ти пишеш.
          Сказали ВУЛИЦІ, значить будуть латати вулиці. А це метрів по 50 на кожній з шести

          • По перше не ТИ а ВИ,по друге мер міста це наш бивший голова сільської ради .І де знаходиться Дігтів він дуже добре знає.

          • Дядя, де ти бачив “Влада”, до якого зверталися б на ВИ?
            Це кожен “Влад” такого хоче із-за різних вроджених і набутих комплексів, але ж між “хоче”иі “засоуговує”т- велика різниця.
            Так шо, влад, не кипішуй і змирися жити у своєму Дігтіві хоча б з такою “дорогою”, яку маєш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця