<

Обшуки у міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка та депутатів міської та районної рад не принесли сенсаційних результатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 5.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
16
/ коментарів 14

Із 8:50 5-го квітня в помешканнях та на підприємствах міських та районних депутатів, а також мера Володимира-Волинського і його родини працівниками Головного управління Нацполіції у Рівненській області були проведені обшуки. Дані дії правоохоронці сусідньої області здійснювали на підставі ухвали Рівненського міського суду. Виявляється, рівненська поліція проводила розслідування у кримінальному провадженні проти Петра Саганюка та його сина Руслана, депутата райради Андрія Оніщука та його матері, а також проти депутата міськради, підприємця Вадима Василюка.

Близько 8-9-ти правоохоронців у кожного із обшукуваних з’явилися на порозі осель та підприємств. “Несподіванка – це м’яко кажучи. Моя мати – вдова, нещодавно поховала сина. Ми вже переживали нападки різних структур на майно родини. У приміщенні, придбаному сім’єю, під час обшуку не знайшли нічого, окрім половини мішку цементу. До речі, в ухвалі вказана абсолютно інша адреса. Поліцейські пояснили, що то технічна помилка. А вони точно знають, що шукати треба саме на підприємстві моєї матері!”, – розповів депутат райради Андрій Оніщук.

“Абсолютно нічого контрафактного у моїй оселі, в домівках мого сина та дружини мого покійного брата не виявили ні тютюну, ні алкоголю, ні бурштину. Не маю я 7-ми віл, а якщо знайдете та принесете права на власність – я подарую кожному, хто таке зможе довести. І антикваріат та дорогі годинники – все ваше, якщо знайдете та документально доведете!”, – заявив міський голова Петро Саганюк.

Цікаво, певні інформаційні видання Волині ще до завершення обшуків у Володимир-Волинських політиків вже написали і про обшуки, і про знахідки. Аби розвіяти міфи – учасники подій продемострували акти обшуків, де зазначено, що “жодних контрафактних товарів та документів на нелегальний тютюн та алкоголь, а також бурштин не виявлено”.

Лишається питанням – кому вигідні подібні репресії у стилі 1933-1937-го року? І хто є першочерговим позивачем аж у Рівненській області? Замовленням – смердить не приховано. Лишається офіційно і без здогадок довести – хто ж чинить терор у Володимирі-Волинському та районі.

21312f




коментарів: 14
  1. Саганюк сам сказав, що добре знає хто торгує контрафактом , а статус державного службовця зобовязує повідомити слідчі органи про даний факт ( Закон про пртидію корупції …..) не знайшли???? Як він заробив такі статки на державній службі, мабуть зате що мовчить ГОСПІДАР.

    • А типа “батюшка” вже тут як тут.Ото оперативність.Ото цепний “активіст”.

  2. Хто ж таке шукає в хаті? Абсурд. Бідні хлопці-виконавці .Приїхали, імітували роботу і… пшик!А з вищими чинами там все чікі-пікі.

  3. Ох як всім до влади хочеться, вже як тільки не придумають чтоб Даниловича позбутись! Не буде кращого мера у ВВ!

      • Напевно Тобі платить той хто замовляе таку брехню про нашого Мера, перерахуй всі свої досягнення які Ти зробив для ВВ і роботу нашого Даниловича? Вибори показали хто е хто!

        • Який тупий комент, просто повний п..ц.Що ж в цьому місті геніального трапилось за брєжнєвський період правління ПД?Зявились нові підприємства, від інвестрів немає відбою, в місті все прозоро і подолана корупція з бандитизмом? Все”порозвалював” злий Мамедов.Ото йому “ганьба”!

  4. Сміх і сльози!Товариші ні словом,ні духом про те,що на Сагана і його сина половина Володимира працює?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця