<

Обласна бюджетна комісія погодила фінансування пожежних сигналізацій у педагогічному та агротехнічному коледжах Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 10.02.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

10-го лютого на засіданні бюджетної комісії Волинської облради, яке відбулось у режимі відеозв’язку, погодили фінансування протипожежних заходів в освітніх закладах Володимира-Волинського.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Володимира-Волинського, депутат обласної ради Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, через відсутність пожежної сигналізації суд постановив закрити гуртожиток Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.

За словами Матвійчука, обласна комісія погодила виділити більше 500 тисяч гривень на встановлення сигналізації в студентському гуртожитку №5 Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.

Також вирішено спрямувати більше 700 тисяч гривень на погашення заборгованості за послуги зі встановлення пожежної сигналізації та її ремонту у Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А. Ю. Кримського.

“Радий, що проблемні питання, підняті мною під час громадського обговорення бюджету і у письмових зверненнях до голови облради Григорія Недопада та голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ореста Маховського, залишились почутими. Сьогодні на засіданні профільної комісії, під час якої розглядали бюджет 2021, відповідні кошти були рекомендовані для виділення сесією”, – зазначив Матвійчук.

Сесія обласної ради запланована на 11-те лютого. Саме депутати облради остаточно погодять виділення коштів на фінансування робіт зі встановленя пожежних сигналізацій у навчальних закладах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця