<

«Будівлю ще зводили поляки»: у Володимирському фаховому коледжі спортзал потребує капремонту

16:41 | 29.11.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1473
/ Коментарі відсутні

Після стихійного лиха в спортзалі Володимирського фахового коледжу (колишній агротехнічний коледж) зруйнована підлога. Вже декілька років приміщення не використовується, проте й наступного року капремонту не очікується.

Про це йшлося під час бюджетних слухань у Волинській обласній раді у вівторок, 28-го листопада, пише ВСН.

Як розповів керівник закладу Олександр Коновалюк, один з навчальних корпусів, де розташований спортзал давно потребує ремонту.

«Третій навчальний корпус в 1927 році побудований поляками, там тече дах. В 2015 році під час буревію зірвало частину ще польської бляхи, ми знайшли б/в шифер, але через те, що приміщення залило, знищена підлога в спортзалі. Наші студенти не мають можливості там займатися», – зазначив він.

Зі слів директора коледжу, наразі учні частково займаються в невеликому гімнастичному залі. Згідно з проєктною документацією, вартість капремонту коштує близько 5,8 мільйона гривень.

Однак, як зазначили депутати облради, наступний рік буде фінансово складним, тож бюджетним закладам не варто розраховувати на якісь капітальні видатки. Зокрема, директору порадили, наприклад, заключити договори на оренду спортзалів з іншими закладами у місті, оскільки коштів на капремонт у обласному бюджеті немає. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок