<

У наступному році в професійних закладах освіти Володимирської громади основні кошти спрямують на зарплату та енергоносії

11:46 | 1.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
392
/ Коментарі відсутні

Минулого тижня спільно із головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом депутат обласної ради з Володимира Ярослав Матвійчук зустрівся із очільниками закладів обласного підпорядкування, що знаходяться на території Володимирської громади. Обговорили актуальну ситуацію у фінансово-економічній сфері, зумовлену прийняттям бюджету на 2024 рік.

Звернули увагу на найбільш актуальні проблемні питання установ, котрі вимагають вирішень. Рік буде непростим, це не секрет. Але обласна рада докладе максимум зусиль, аби найпріоритетніші потреби, а це заробітна плата та енергоносії, були вирішені позитивно, – повідомив Ярослав Матвійчук у фейсбуці.

У цьому році Володимирський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського, агротехнічний коледж, спецшкола та Центр професійної освіти спільно з колективами придбали чимало корисного та потрібного обладнання і передали 14 ОМБр, що виконує свої завдання там, де відстоюють свободу і незалежність України. Віднедавна три “мавіки”, зарядну станцію, прилади для виявлення ворожих дронів вже в руках військових і працюють на те, аби в країні настав мир.

“Щиро вдячний усім небайдужим, хто долучився до цієї благородної справи. Сьогодні підтримка ЗСУ – це не благодійність, а життєва необхідність. Не зупиняймось, не здаваймось, тримаймо стрій і разом наближаймо Перемогу України”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя