<

Обікрали комп’ютерний клас в Устилузі: поліція проводить слідчі дії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 13.12.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го грудня начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик та помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч зустрілися з директором загальноосвітньої школи у місті Устилуг, з комп’ютерного класу якої нещодавно злодії винесли техніку.

Крадіжка трапилася у період з вечора 11-го грудня до ранку 12-го грудня. Злодії забрали 12 системних блоків і стільки ж моніторів. На столах залишили клавіатури та мишки, кабелі.

Винесли техніку через вікно другого поверху. Туди потрапили завдяки будівельним конструкціям – якраз велися роботи з утеплення фасаду школи.

“Зранку вчитель зайшла в клас і не зрозуміла зразу, що відбулося. Коли побачили відкчинене вікно, то стало ясно”, – сказала директор Світлана Михалець.

На місці працювало кілька бригад робітників, які завершили роботу о 18-ій вечора. Після них за приміщенням дивився охоронець.

На вікнах не було решіток, не було і відеоспостереження. Як розповіла директор, решітки планували встановити після завершення фасадних робіт.

Як розповів помічник народного депутата Андрій Бокоч, більша частина викрадених комп’ютерів мають свою специфіку. Вони були отримані в рамках програми гуманітарної допомоги від Китаю у 2016 році. Таких комп’ютерів в районі небагато.

“Подія дійсно надзвичайна, тому що це стосується дітей. На даний час відомості внести до ЄРДР за саттею 185, ч.3. Проводимо всі оперативно-розшукові заходи, щоб знайти зловмисників та повернути викрадене дітям”, – сказав Михайло Бобик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок