<

Новий комісар Володимир-Волинського об’єднаного районного військкомату та хабар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 3.02.2015 / Володимир / /
Перегляди
361
/ коментарі 2

Військовим комісаром Володимир-Волинського об’єднаного районного  військового комісаріату призначений , який раніше працював там начальником відділу комплектування, офіцер 14 ОМБр, учасник АТО, який нещодавно повернувся з полону.

Руслан Яцій
Руслан Яцій

Ще одного військового, який відзначився на Сході України, Олександра Кондисюка призначено заступником військового комісара Нововолинського військкомату.

Інтернет-видання “БУГ” вже встигло поспілкуватися сьогодні із Русланом Яцієм, хоча і в телефонному режимі. На жаль, розмова стосувалася не привітань із першим робочим днем, а скандальної інформації, що з учорашнього дня “гуляє” теренами всесвітньої мережі. “На хабарі «погорів» співробітник Володимир-Волинського військкомату”“У Володимирі-Волинському спіймали працівника військкомату на хабарі” – під такими назвами розміщувалася інформація у ряді видань.

Журналісти “БУГу” взялися перевірити інформацію про зловмисника і зустрілися із повною відсутністю інформації в офіційних джерелах – ні пан Яцій, ні представник районного управління СБУ нічого про даний факт розповісти не могли.

Черговий райвійськкомату, який не захотів представитися у телефонній розмові сказав, що таких фактів вчора не було.

На даний момент “БУГ” чекає достовірних даних про даний випадок від працівників районного управління СБУ та намагаємось додзвонитися до представника обласного Управління СБУ, яка патологічно не бере слухавку у своєму кабінеті.

Новопризначений комісар Володимир-Волинського  об’єднаного районного військового комісаріату  Руслан Ярославович Яцій пообіцяв журналістам нашого видання інтерв’ю, коли увійде у курс місцевих справ. З нетерпінням чекатимемо.




коментарів: 2
  1. Доброго дня.А підажіть, хто у воєнкоматі м.Володимира-Волинського відповідає за неправильне внесення записів у послужний список офіцерів запасу? Чи вони там можуть писати все підряд, що їм заманеться, а тоді казати, що це все фігня. Хіба це відповідь достойна фахівця, який вносить певні записи у документи військових запасу? Куди треба звертатися, якщо таке сталося? Буду вдячна за відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер