<

На площі у Володимирі ремонтують колектор, що знаходиться на глибині 6 метрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 15.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1422
/ Коментарі відсутні

Наприкінці минулого тижня на Площі Героїв у Володимирі розпочалися підготовчі роботи по ремонту центрального самоплинного колектора діаметром 600 мм, протяжністю 225 метрів, який знаходить на глибині понад 6 метрів.

Як розповів БУГу перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, виконавцем робіт є компанія із Запоріжжя – «АВТО-М», яка спеціалізується на будівництві зовнішніх мереж водопроводу, ливневої та фекальної каналізацій, санації та інших напрямків з використанням власного парку будівельної техніки.

Наразі працівники компанії проводять очищення труби, яку планується замінити через її зношеність. До кінця тижня роботи мають завершитися, і одразу приступлять до санації.

Нагадаємо, минулого року проводилась перевірка стану колектора за допомогою спеціального обладнання з відеокамерами. В результаті було визначено, що одна частина придатна для подальшої експлуатації, а на іншій – потрібно провести ремонт, так звану санацію. Щоб не розкопувати асфальт на площі в центрі міста, було прийнято рішення вставити у мережі нову трубу, яка прослужить жителям ще багато років.

Наразі підрядник побудував, так звану, тимчасову каналізацію, яка проходитиме ззовні та буде перекачувати стоки від всіх будинків до каналізаційно-насосної станції. І водночас чистить, готує колектор для нової труби (проведення санації).

Планується, що на наступному тижні, після прочистки старої мережі, буде проведено саму санацію, введено нову трубу у старий колектор.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця