<

На вулиці Академіка Глушкова розпочалися роботи з каналізування

20:22 | 15.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
475
/ Коментарі відсутні

Ось уже багато років для мешканців мікрорайону у Володимирі єдиним та звичним способом водовідведення є використання вигрібних ям. Такий спосіб є незручним та примітивним, оскільки ями швидко наповнюються і щоразу потрібно викликати асенізаторну машину для їхньої очистки.

Також створюються незручності, пов’язані з неприємним запахом у житловому секторі та забрудненням ґрунту стічними водами, – повідомляють на сайті міста.

Беручи до уваги звернення жителів мікрорайону, КП “Володимирводоканал” прийняло рішення – проведення каналізаційних мереж та під’єднання їх до системи центрального водовідведення.

“Тендер на виконання робіт виграло ТОВ «Будівельні споруди міста» (м. Львів). Їхня вартість становить 2 мільйони 244 тисячі гривень, і проводяться вони коштом міського бюджету. У ході робіт будуть встановлені 48 каналізаційних колодязів, глибина яких – 1-2,5 м. Протяжність самоплинного колектора – 680 метрів, діаметр труб – 150-250 мм”, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Варто зазначити, мешканці мікрорайону були попередньо проінформовані про початок робіт. По їх завершенні послугами центрального водовідведення зможуть скористатися близько ста абонентів. Вигрібні ями будуть прохлоровані, викачані та засипані ґрунтом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя