<

Реконструкція площі: які роботи проводитимуться цього року і коли знесуть радянський обеліск

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 3.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
5115
/ коментарів 5

Після обрання переможця конкурсу на найкращий проєкт реконструкції площі, у Володимирі постало питання, чи будуть проводитись роботи уже цього року. Також людей хвилює, коли з площі нарешті заберуть радянський обеліск слави.

Дане питання журналісти БУГу поставили меру на брифінгу. Ігор Пальонка повідомив, що на площі уже завершились роботи по ремонту каналізаційного колектора, який знаходиться на глибині 6 метрів. За допомогою нової технології (санації) не потрібно було розкопувати площу, щоб дістатись до мереж.

Після цього будуть проводитись роботи по винесенню двох котелень з підвального приміщення, які знаходяться на вулиці Князя Василька, 3 та Ковельській, 12. Їх планують опалювати від котельні, що розташована на Шевченка, 8.

“Це теж масштабний проєкт, який потребує значного ресурсу”, – зазначив мер.

Також цього року планують замінити водопровід, який пролягає через центральну площу Володимира.

“А потім, я якщо нам буде дозволяти стан в країні, дозволятиме фінансувати ці роботи постанова Кабміну, ми обовязково в цьому році почнемо роботи на площі. Центральна площа з пріоритетів не знімається”, – додав Ігоря Пальонка.

Що стосується “шпиля”, то вже є рішення обласної комісії, яке дає змогу забрати дану споруду з центральної площі міста.

“Ви знаєте, що в концепції реконструкції площі, дана споруда відсутня, ми працюємо, що це все зробити законним чином. Тривають заходи, тривають процедури і це все поступово ми проводимо для того, щоб в найближчій перспективі це питання винести на розгляд відповідного органу, щоб його демонтувати”, – підсумував міський голова.

Нагадаємо, 15-го грудня минулого року у Володимирі провели конкурсна комісія обрала найкращу концепцію капітального ремонту площі Героїв у центрі міста. Перше місце посіла пропозиція №230722 архітектурного бюро “Урбан промо” (м. Львів)




коментарів: 5
  1. Як мені вже набридла володимирська місцева влада зі своїм довгограючим проєктом знесення “совкових” цінностей! Як і наша, нововолинська зі сталінськими панно на Майдані, з якими вона носиться, як дурень з писаною торбою.

      • Подіньтесь ви кудись, й не баламутьте людей анонімними постами.

        • Пізнаю тактику комсомольців: ховатися “за людьми”.
          Звернення було конкретно до вас, не трожте людей!

  2. Вам зараз нема куди гроші витрачати? Війна на Україні!!! Люди допоможіть на фронт, а не собі у кармани…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота