<

Реконструкція площі у Володимирі: спростували чутки про ремонт цього року

19:04 | 17.01.2024 / Володимир / , /
Перегляди
482
/ Коментарі відсутні

В управлінні інфраструктури спростували неправдиві чутки про те, що цього року у Володимирі проводитимуть роботи з реконструкції площі Героїв, які розповсюдили в анонімних телеграм-каналах.

Як повідомив у коментарі БУГу начальник управління інфраструктури Володимирської міської ради Ігор Возний, інформація, яку розповсюджують в анонімних телеграм-каналах, в черговий раз, не відповідає дійсності. Центральну площу у Володимирі не реконструюватимуть до закінчення війни.

“Проєктну документацію на проведення будівельних робіт з капітального ремонту площі Героїв, який, за сприятливих умов, будемо реалізовувати після перемоги України, було виготовлено іще торік. Наприкінці 2023 року було проведено експертизу даного проєкту. Далі, відповідно до процедури, замовник має затвердити проєкт на виконкомі. Проте це аж ніяк не передбачає виділення коштів з бюджету. У цьому році реконструкцію площі точно ніхто не проводитиме!”, – зазначив Ігор Возний.

На виконкомі, який відбудеться 25-го січня, затвердять лише проєкт, згідно з процедурою.

Нагадаємо, у грудні 2022 року у Володимирі конкурсна комісія обрала найкращу концепцію капітального ремонту площі Героїв у центрі міста. Перше місце посіла пропозиція №230722 архітектурного бюро “Урбан промо” (м. Львів). Саму ж реконструкцію площі планували провести, але розпочалося повномасштабне вторгнення росії.

До слова, у проєкті бюджету на 2024 рік також не передбачено капітальних видатків на подібні роботи. Кошти заклали на будівництво реабілітаційного центру для військових та допомогу ЗСУ.

Тож закликаємо мешканців, довіряти лише перевіреним джерелам інформації!

Читайте також:

Регіонали готують реванш у Володимирі або Хто стоїть за «Пальоним Володимиром»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя