<

Регіонали готують реванш у Володимирі або Хто стоїть за «Пальоним Володимиром»

15:19 | 24.11.2023 / Володимир / , , , , /
Перегляди
5500
/ коментарів 7

Мешканці Володимира не могли не помітити навали, легко кажучи, критичної інформації проти міського голови Ігоря Пальонки та його команди у декількох місцевих пабліках. Ці інформаційні вкиди тривають вже кілька місяців і чим далі – тим їх більше. Хтось системно з дня у день працює над тим, щоб понизити рейтинг Пальонки. Наше видання довго спостерігало за цими пабліками, щоб впевнитися в своїх здогадках та, врешті, у цій статті розказати вам про те, хто за цим стоїть, та які цілі переслідує.  

До речі, друге питання простіше, адже теперішній мер міста, перемігши на виборах 2020 року вже об’єднаної територіальної громади, багато кому “наламав” планів.

За системною антипіарною роботою проти Пальонки стоять ті, хто прагне передусім реваншу, ті,  в кого “забрали” (як їм здається, хоча феодалізму і монархії у нашій державі давно немає) владу та ті, кому пообіцяли її і не дали.

Регіонали та ОПЗЖисти вважають, що настав час їм повернути втрачене.  

Почнемо з однієї місцевої особи, яку тепер після відео про здачу молодиків впізнають на вулиці не тільки ті, хто застав “Метелик” та розбірки місцевого депутата в стилі 90-их. Так, ми про Руслана Мороза.

Читайте також:

Ексдепутату Морозу, який балотувався від ОПЗЖ у Володимирі, дали прочухана молодики. Відео

Депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз звинувачується у масштабних махінаціях з чужим майном

Руслан Мороз – політик-бізнесмен місцевого масштабу, який був депутатом Володимир-Волинської міської ради від партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна” та балотувався у 2020 році від забороненої тепер проросійської партії “опзж”, яка створилася в Україні після Революції Гідності та об’єднала в собі тих, хто хотів “переодягнутися”.

Хоч і за Морозом закріпилася роль місцевого коміка та хама (згадати хоча б сесії міських рад, де він тримав марку гумору і невихованості), проте він все ще має команду та вплив серед “однодумців” – представників партії “опзж” та їй подібних проросійських формувань, колишніх володимирських регіоналів та всіх, хто діяв у команді з ними, не входячи до партії і зберігаючи публічну політичну чистоту.

Читайте також:

Рекордна сесія у Володимирі-Волинському, рекордна кількість висловів депутата Руслана Мороза

Так от, не зважаючи на ці постійні “зальоти” Мороз має команду, яка мотивована шукати відплати. Він вожак, який має гроші, але не піде на вибори, бо його обличчя немає шансів їх виграти.

Мороз робить ставку на колишнього регіоналівця Максима Клим’юка.

Він брав участь у виборах на мера Володимира у 2020 році, але набрав майже вдвічі менше голосів, ніж Пальонка, обігнавши вже покійного Петра Саганюка.

У команди Мороза поки що немає “кращого” кандидата, не дивлячись на “зашквари” Клим’юка, серед яких перебування у Реєстрі корупціонерів

Так, нагадаємо, учасник виборів у мери Володимира у 2020-му році та депутат міської ради сьомого скликання Максим Клим’юк «забув» показати своїм виборцям нову двоповерхову хатинку, яку збудував напередодні передвиборчої гонки. Тому, ймовірно, і змушений був своєчасно не подати декларацію і за це відбувся невеликим штрафом у 850 гривень. А виборці ж виявилися ошуканими.

Ще одна “відзнака” Клим’юка – це брудні «політтехнології» напередодні місцевих виборів, коли українські зірки виявилися ним ошуканими.

Нагадаємо, зірок попросили скинути коротеньке відеопривітання до Дня міста і вони щиро побажали Володимиру і його мешканцям усього найкращого. Проте ні Івана Леньо, ні Сергія Танчинця, ні Сергія Строяна, ні сестер Тельнюк не попередили, що їхні вітання використають для політичного піару Максима Клим’юка.

Мороз з Клим’юком мають тривалу історію співпраці. Згадати хоча би таке видання, як “Володимирмедіа”, яке активно під час місцевих виборів просувало Клим’юка у мери, а редакторка цього видання пані Людмила Гнатюк  була другою в списку до міської ради від партії “опзж”, слідом за Морозом.

До речі, про ці “зв’язки” між Морозом та Климюком наше видання повідомляло напередодні того, як все стало так очевидно.

Чутки над БУГом: Руслан Мороз “завів” собі власний інтернет-ресурс?

Логічно (бачимо за результатами виборів 2020 року) бруду проти конкурентів та піару на Володимирмедіа для перемоги Клим’юка виявилося замало, тому не дивно, що команда регіонала, готуючись до майбутніх виборів, вирішила цього разу діяти масштабніше та завчасно.

Хто в команді Мороза та Клим’юка?

Ексмер Нововолинська Сапожніков зі своїм ексзаступником Сторонським знайшли після виборів 2020 робочі місця у Володимир-Волинській районній державній адміністрації. Проте не надовго. У 2022 році Сапожнікова звільнили.

Але саме цей період його “роботи” в райдержадміністрації дозволив Клим’юку та Морозу налаштувати з ним співпрацю. Так, у результаті Клим’юк став головою Громадської ради при РДА, а Сапожніков отримав підмогу для реалізації своїх справ у Нововолинську та сусідніх громадах. Так, саме в той час Клим’юк відвідав сесію Литовезької сільради, де “підтримував” будівництво заводу та спілкувався на очах присутніх з комуністом Філінюком, який підтримував Сапожнікова, та протеже Сапожнікова Троцковцем. 

Зараз не будемо про це. Нас цікавить Володимир.

Клим’юк, ставши Головою громадської ради, міг так-сяк, але просувати себе і старатися, аби його не забули взагалі, поки не прийде час наступних виборів.

Стратегія у Мороза та Клим’юка проста – перший фінансує, другий – виступає публічно. Але спочатку працюють над пониженням рейтингу Пальонки, щоб мати бодай якісь шанси на перемогу.

Так, на заміну (або на підсилення) зашквареному вже “Володимирмедіа” команда створила нові канали та групи в соцмережах, а також медіа під назвою “404”.

Зайшовши на сайт – побачите нашу правоту – там немає інших новин, окрім антипіару.

Всі свої наративи команда просуває в телеграм-каналі “Пальоний Володимир” та інших фейсбук-каналах.

До гри “на пониження” рейтингу Пальонки доєднався і обділений увагою та тендерами на відеоспостереження Андрій Кандиба, екскерівниця відділу міськради при Саганюку, а після звільнення Сапожнікова з РВА – нова заступниця Лобача Ірина Ліщук, а також голос соцмереж Володимира з-за кордону Ігор Подзізей.

Останній – колись радник Саганюка, а під час виборів 2020 – учасник команди Клим’юка, виїхав за кордон у 2022 році, під час війни, і залишився там “переживати” за добробут власного міста.

Ця трійця активно продукує свої вигадки в Пальоному Володимирі та сайті “404”.

Є ще командні гравці, які допомагають вигадувати та ситуативно підігрують.

Це гравець команди Клим’юка Григорій Цаль-Цалко, а також, поки що, депутати міської ради Микола Юнак від Слуги народу та Наталія Василець від Європейської солідарності.

Ці двоє мають набагато вищі амбіції, ніж просто підігрувати Клим’юку, тому, ймовірно, ця командна гра триватиме недовго. Проте поки що Юнака і Василець влаштовує робота Клим’юка проти Пальонки.

Ще один гравець команди, який підігріває градус напруги проти міської влади у Володимирі, є російська церква, яку активно підтримує Мороз. Цікаво, коли на службах там почнуть читати псевдоновини з Пальоного Володимира? Почекаємо – побачимо.

Наразі, окрім розкрутки інформаційних каналів до виборів та активної системної роботи проти Пальонки, Мороз та Клим’юк з компанією шукають партію, від якої може балотуватися кандидат у мери. Поки що вибір для аутсайдерів невеликий – політичні проєкти Разумкова або Арестовича.

БУГ і далі спостерігатиме за діяльністю інформаційних каналів ексрегіоналів та ОПЗЖистів.

Рекомендуємо читачам бути обачними та перевіряти інформацію, яку споживаєте.

Читайте також:




коментарів: 7
  1. які ще вибори та реванші під час війни? Ті тварі сидять біля теплих камінів п’ють дорогий алкоголь і тільки й думають як владу дерибанити. Аж смішно читати

  2. кандиба – яскравий приклад деградації особи за відносно короткий проміжок часу. Як фізичної, так і духовно-душевної.
    Але то його свідомий вибір…

      • синьо-червона, ти про шо?
        ти андрійкова подружка чи чому свої проблеми на інших пробуєш перекласти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя