<

На маршруті «Володимир-Вощатин» громадян тимчасово обслуговуватиме новий перевізник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 17.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1357
/ Коментарі відсутні

17-го серпня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради розглянули чотири питання порядку денного.

Перше питання стосувалось укладення тимчасового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування «Володимир/АТП вантажне/с.Вощатин», повідомляють у фейсбуці міської ради.

Як поінформував членів виконкому начальник управління інфраструктури Ігор Возний, необхідність зміни перевізника виникла у зв’язку з тим, що автобус, який досі обслуговував даний маршрут, був вилучений на потреби ЗСУ.

Відтак частина сіл громади залишилась без транспортного сполучення. І доки буде проведено конкурс на право здійснювати перевезення пасажирів на даному приміському маршруті, тимчасово обслуговувати його погодився перевізник фізична особа-підприємець Вадим Шуба.

Також розглянули проєкт рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення (збирання, перевезення) побутових відходів на території Володимирської громади (м.Володимир, с.Заріччя, с.Федорівка, с.Новосілки, с.Суходоли, с.Орані, с.Ласків, с.Вощатин, с.Дігтів).

Як зазначив Ігор Возний, конкурс оголошується у зв’язку з тим, що 5-го жовтня закінчується договір з КП “Полігон” на вивезення ТПВ з території міста. Також цього разу конкурс включатиме територію усієї громади.

Через негоду, яка була у громаді упродовж останнього тижня, виникла потреба видалити аварійні дерева. Проєкт рішення про надання дозволу на видалення одного з таких дерев було підтримано членами виконавчого комітету.

Одноголосно підтримали на виконкомі і останнє питання порядку денного, що стосувалось приватизації житлового фонду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця