<

Викинув сумку серед дороги: водій маршрутки Любешів-Нововолинськ нахамив військовому

10:32 | 11.08.2023 / Новини / , , /
Перегляди
31715
/ коментарі 24

На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовому. Інцидент трапився 10-го серпня в автобусі, який їхав із села Запруддя Сошичненської громади до Каменя-Каширського.

Про це на фейсбук-сторінці Сошичненської громади написала Марина Мартинюк, котра їхала разом із військовим у маршрутці.

«В автобусі було багато людей, навіть стоячі, а на задньому сидінні сидів хлопець у військовій формі, із змученого обличчя було видно, що їде з фронту додому. Щойно вщухли емоції після проїзду через Сошичне, зболене вчорашньою втратою Героя – Валерія Лошика, як в Нуйно на третій зупинці, де хотів вийти воїн, водій автобуса почав хамити йому про те, що той не попросив його зупинитися на зупинці. Зрештою автобус зупинився і хлопець вийшов, а водій рвонув з місця далі. Солдат стукнув по автобусу і крикнув: «Ей, сумку віддай!». Звичайно ж хамло-водій не зреагував і поїхав далі. Я вигукнула цьому нахабі: «Для чого ви це робите!». Той відповів: «Щоб не був такий розумний». І тут мене понесло: «А ви взагалі розумний, ви не бачите звідки їде людина, совість у вас є!»  Чи то на мої слова, чи то здоровий глузд взяв гору, але водій зупинився і що ви думаєте… Викинув сумку воїна на дорогу за метрів 200 від зупинки і поїхав далі», – йдеться у дописі.

В автобусі крім жінки було близько 20 осіб, в тому числі й чоловіки, проте ніхто окрім неї не зробив зауваження водієві.

«В мене тремтіли руки і сльози душили горло, бо в автобусі було зо двадцять осіб крім мене, в тому числі й чоловіки, і жоден не заставив цього горе-водія повернутись назад, віддати сумку та вибачитись перед солдатом. Та що там… ніхто більш й словом не обмовився. Чому має бути так? Бринить в моїй голові й досі. Ця ж дитина грудьми стояла на захисті нашого комфорту. А гурт людей дивився мовчки як війна зустріла його перед рідним порогом! Щось казати за такого водія взагалі зайве, бо воно всілось за кермо, на зручне сидіння і уявило себе богом доріг, точніше сказати – нелюд і взагалі в мене слів бракує! Але воїн виявився таки справжнім воїном і вже на Підцир’ї наздогнав автобус з друзями. Коли підійшли до вікна водія, риторика в нього одразу помінялась, з півслова все зрозумів і повернувся в Нуйно за сумкою», – обурюється авторка.

Жінка розповідає, що біля військкомату, де військові зупиняли маршрутку, водій не зупинився, а в центрі міста швиденько всіх висадив і поїхав на автостанцію.

«Від себе хочу сказати цьому Воїну: «Дитино, я не знаю чий ти Син і як Тебе звати, але вибач нас за те, що так зустрів тебе рідний край, хай Всевишній стане над Тобою і своєю опікою вбереже від куль і зла, якнайшвидше повертайся додому назовсім, з перемогою!», – жінка звернулася до воїна. .




коментарів: 24
  1. Я не розумію, що з нами коїться? Люди, ви сєпари? Чи бидло, що лізе до нас з Білорусі та кацапії? На коліна, тварюки, перед героєм, який прикриває ваші дупи. А тієму водієві місце вуличні туалети в містах чистити

  2. Там чоловіків не було ,там сиділо купа сцикливого лайна ,яке не привикло поважати не тільки когось ,а й себе .

  3. Таку крису – за штани – і на передову. Хай там геройствує.
    Мені дивно, де перевізники знаходять таких горе-водіїв.
    Жіночка – молодець, що вступилася .А решта пасажирів хай задумаються: а якби це була ваша дитина? Ви би хотіли, щоб з нею так поводилися? Якщо змовчали, не захистили, то і з вашими дітьми так само зроблять – будьте певні. У Всесвіті працює закон рівноваги.
    А військовому – здоров’я, витримки, та хай Боженька його береже. Ви – наші Янголи -захисники.

    • Мій Чоловік за таких говорить ,що вони там взагалі непотрібніпосадити і нехай понесе жорстке покарання

  4. Що за бидло перевізник який взяв такого “водія”, порушення всіх правил етики між водієм і пасажирами? У перевізника забрати ліцензію, щоб краще думав кого бере на роботу.

    • А ви думаєте так легко зараз найти водія на роботу??? Нормальні мужики на війні, а решта – з хати бояться вийти, бо повістку дадуть!
      Перевізника знаю особисто, дуже добра і щира, порядна людина, який багато допоміг військовим

      • Яночко, вийдіть провітріться, не повірите своїм очам скільки нормальних мужиків , мужчин, парубків нікого не бояться та вільно пересуваються по місту. Подумайте тільки, скільки нормальних ще залишиться після війни! А з хатив та підвалів може торчки та алкаші бояться виходити, соромно вдень. Або жарко)
        А на рахунок перевізника то як же ж добра щира порядна людина могла стати вмить такою твариною в тій ситуації з військовослужбовцем, бо іншим словом не хотілося б висловлюватися? Невже воно хотіло б щоб хтось інший так само вчинив з його сином, племінником???

  5. Ну пику та номерний знак гадаю всі побачили, так шо дядько, не весело тобі прийдеться.

  6. За такий ”сервіс” має бути гідна відплата! І не зупинився горе-водій біля військомату, бо вже наклав у штани! Повістку в зуби, а сумку з речами викидати кожні 200 м, щоб на ходу застрибував. І так до Бахмута!

  7. Водій просто купа лайна
    Вам звичайним смертним раджу робити висновки,щоб така реакція не повторилась

  8. Того водія відправити на передову, може він тоді він все зрозуміє, хоча, бидло, воно і в “Африці” буде бидло.

    • Для чого гімно відправляти на фронт? Щоб ще своїх же , ‘побратимів’ розстріляв?

  9. Чого дивуєтеся? Водій з Новіка, а там люди гівном смердять ще з радянських часів!

    • А ти звідки такий красень!!! Всіх під одну дудку рівняєш. Я більше чим впевнений, що ти б їхавши в цій маршрутці сидів би і рота в сраку засунув.
      А воділу в Новіку вже хлопакі чекають
      Воділу вже ловлять

      • З міста, яке є не розсадником криміналу та наркоманії, туберкульоза та злочинності. З міста, де живуть Українці, а не переселенці з усього совка. Тобто, з будь якого міста Волині крім Нововолинська

      • Дозвольте поцікавитись чим закінчилося полювання на ”воділу”? Зловили його чи облизня?

  10. Дивні зараз люди, особливо ті які публічно роблять якусь ‘падлянку’. Чи то крадуть (нерідко при своїх же дітях) при відеонагляді товари в супермаркетах, або гроші разом зі скриньками для пожертвування з магазинів, або порушують громадський спокій, або ж, як в даному випадку, хамлять пасажирам в транспорті і т.д.. Адже зараз усі з камерами ходять та будь-який сюжет викладають в соцмережі:) Нашо вам це , якщо тільки не для того щоб хоч у такий спосіб стати відомими ??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота