<

Максимальне обмеження пересування на вихідні підтримав мер Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 10.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

10-го квітня мер Володимира-Волинського Петро Саганюк підтримав рішення голови Волинської ОДА щодо обмеження пересування громадян на вихідних та не виходити з дому із 13:00 години суботи до 06:00 години ранку понеділка. Крім того міський голова додав, що магазини, аптеки та АЗС працюватимуть у звичному режимі.

Відповідне звернення опублікували на сайті Володимира-Волинського.

Далі подаємо текст без змін.

“Триває непростий карантинний період, який необхідний, аби зменшити ризик зараження вірусом COVID-19 та вберегтись від контакту з його ймовірними носіями. Враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в країні, у Волинській ОДА прийнято рішення про режим максимального обмеження пересування у вихідні дні. Зокрема, намагайтесь не виходити з дому із 13.00 суботи до 06.00 ранку понеділка.

Розумію, що наближаються Вербна неділя та Великдень і кожен із нас звик у ці дні відвідувати служби у храмі. Однак сьогодні прошу дослухатись до рекомендацій МОЗу і слів священників та подивитися онлайн-трансляцію богослужінь.

Магазини, АЗС і аптеки працюватимуть, як і дотепер, але з обов’язковими правилами дотримання карантинних заходів.

Наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашого міста і країні в цілому. Тому вдячний кожному з вас за дотримання правил карантину, за самоізоляцію після поїздки за кордон, за вчасне звернення до лікаря та телефонний дзвінок на гарячу лінію.

Сподіваюся, що Ви із розумінням поставитесь до вимушених дій, які вводяться, аби унеможливити швидке розповсюдження та масове захворювання коронавірусною інфекцією”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер