<

Красуня БУГу: співзасновниця «Креатив студіо» Анастасія Азанова з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 11.06.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
187
/ коментарів 5

Сьогодні у рубриці «Красуня БУГу» знайомимо читачів з мешканкою Володимира-Волинського Анастасією Азановою. Дівчина – співзасновниця «Креатив студіо», сценарист та одна з організаторів міського конкурсу «Княжна Володимира».

Анастасія – авторка багатьох проєктів, втілених у Володимирі-Волинському. Вона одна з організаторів міського конкурсу «Княжна Володимира», організатор локацій на фестивалі «Княжий» та його обличчя.

Дівчина обожнює свою роботу. У «Креатив студіо» вона проводить цікаві навчальні та творчі майстеркласи для діток та дорослих. Для їх успішного втілення Анастасії знадобилось освоїти різноманітні професії: сценариста, декоратора, викладача, модельєра та візажиста.

“Я завжди вкладаю максимум якості і душевності у все, що роблю. Ревносно і віддано. Найцінніша оцінка нашої праці – обійми від учениць і захоплені відгуки їхніх батьків”, – говорить красуня.

Анастасія вважає, що краса – не лише зовнішність, а й інтелект, харизма, комунікабельність та загальна культура. “Красивою бути не легко – це робота над собою”, – зазначила дівчина.

“Не буду давати поради щодо впевненості у своїх починаннях, зате точно можу сказати що працює щодо опрацювання комплексів зовнішності. Я вірю в афірмації. Говори сама собі ствердні компліменти в тій інтерпретації, яку ти хочеш чути. Своїм моделям перед дефіле завжди нагадую: на кожен свій крок по подіуму в голові собі повторюй «я класна». Це дієво. Якщо ти у це віриш і так себе несеш, то й оточуючі помічають шалену енергетику і впевненість. Це магнетично”.

Критерії краси на її погляд: стиль, здорова шкіра і доглянуте волосся, впевнена постава, підтягнуте тіло, запах чистоти, усмішка, добрий погляд, приємна мова і цікава розмова.

Анастасія іде по життю з девізом: “Хто, якщо не ти?”. Вона постійно саморозвивається та рухається вперед. Її захоплюють успішні та сильні жінки, сміливі бізнес-леді, юні і цілеспрямовані дівчата.

Вона мріє, щоб добра у світі було більше. Добра думок, дій, спрямованості планів, толерантності і відповідальності за світ у цілому, а не лише за себе. Анастасію захоплює людяність, за будь-яких обставин, умов та сценаріїв.

“Я щиро вірю, що кожен окремо взятий індивід здатен змінювати світ. Тому я пропагую самоосвіту, розвиток та індивідуальну відповідальність. Завжди є куди рости, чого прагнути. Одного разу мене з кризи вивела фраза «точки стагнації не існує – ти або розвиваєшся, або деградуєш». Тут, можливо, є моя особиста проблема – я не вмію радіти своїм досягненням, бо завжди дивлюся на успішніших і масштабніших. Це постійна гонка – це і мотивує. «Ти можеш краще» – слова з моєї афірмації”, – говорить дівчина.

Підбірка світлин з Анастасією Азановою.




коментарів: 5
  1. Де це такого ножаку ця красуня взяла? І кого збирається зарізати? :))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця