<

Команда «Ладомир» очолила турнірну таблицю після першого етапу Чемпіонату України з футзалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 27.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
193
/ Коментарі відсутні

У чемпіонаті України з футзалу серед жінок завершився перший етап. 12 команд, які були розділені на три групи, провели двоколовий турнір. За його підсумками визначились шість команд, які поведуть боротьбу за медалі. Серед них команда з Володимира.

Якщо ви не стежили за цим турніром, то є нагода закрити цю прогалину – з 27-го січня стартують матчі чемпіонського раунду. Sportarena зібрали кілька причин, через які варто стежити за цим Чемпіонатом.

Зокрема, за жіночим футбольним клубом “Ладомир” із Володимира. Команда – розірвала перший етап. І річ навіть не у 100% результаті, аналогічний – і у “Лідера” з Полтавської області, а у показниках “Ладомира” та його гравців.

В шести матчах команда забила 106 голів – у середньому 17,6 м’яча за гру. “Легіон-Університет” із Луцька, який фінішував другим у квартеті Ладомира, забив 26 голів у шести поєдинках. “Столичний Будстар” та уже згадуваний “Лідер”, які виграли свої квартети, забили 30 та 50 м’ячів відповідно.

Найкращий бомбардир чемпіонату та “Ладомира” – лівий вінгер збірної України Вікторія Гірин, яка встигла пограти й у Іспанії – забила в шести матчах 50 голів. При цьому у її переслідувачки у суперечці найкращих снайперів турніру – Ангеліни Федоренко із “Лідера” – 18 голів. У Мирослави Невар, з того ж таки “Ладомира” – 17.

Другий етап “Ладомир” розпочинає із шістьма “золотими очками”, набраними у протистоянні з другої за підсумком командою групи, та різницею м’ячів у цих матчах 35:5.

29-го січня “Ладомир” зіграє з Дніпром.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця