<

Колекції одягу в етно-стилі будуть презентовані на фестивалі «Княжий-2021»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 19.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
784
/ Коментарі відсутні

22-го серпня відвідувачі Княжого фесту зможуть побачити ексклюзивні колекції етно-одягу з акцентом на буденних образах.

Організаторки цієї локації ГО “Creative studio” Анастасія Азанова та Олена Омелюк розповіли, що етно-фешн – це поєднання традиційних українських мотивів з творчим баченням дизайнерів, дівочої вроди з динамічною музикою.

  • Ви побачите колекцію “Ренесанс” та “Сорочки” від відділення технологічної освіти Володимир-Волинського педагогічного коледжу – стиль сучасної дівчини, яка поважає своє коріння.
  • Колекція “Сила Землі” від володимирської дизайнерки Інни Шульги – одяг, від якого віє впевненістю, сміливими рішеннями та жіночою силою. 
  • Етнографічна колекція “Русовичі” від колекціонерки Марії Доліновської.
  • Яскрава колекція “Жар-птиця” від гостей зі Львова, бренд MaryLu, для харизматичних людей на святкові події.

Анастасія Азанова, організаторка показу, із захватом говорить про колекцію автенчичного вбрання від Марії Доліновської:

“Це – скарб “Княжого”, який не можна виміряти у грошовому еквіваленті! Це неймовірної краси вбрання Володимирщини, якому близько  сотні років! Цей показ обіцяє вас вразити і зачарувати вродою, витонченістю, багатством, вигадливістю форм та візерунків”.

Олена Омелюх, співзасновниця ГО “Креатив студіо” каже, що 15 дівчат-моделей готуються на годинне фешн-шоу, щоб замилувати око глядачів і закохати усіх присутніх у коріння українського етно. Дівчат до показу готують візажисти і майстри зачісок, тож дійство обіцяє бути вражаючим!

Проєкт «фестиваль «Княжий» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Державного агентства розвитку туризму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця