<

День депутата на території Березовичівської сільської ради Володимир-Волинського району (ФОТО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 23.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
12
/ 1 коментар

23-го грудня відбувся виїзний День депутата Володимир-Волинської районної ради. Цього разу захід проходив на території Березовичівської сільської ради. 

Участь у ньому взяли голова районної ради Роман Гук, заступник голови районної ради Алла Мельник, голова Березовичівської сільської ради Юрій Ковальчук, помічник народного депутата Ігоря Гузя Віктор Хиць, депутати районної ради, голови сільських рад, працівники окремих структурних підрозділів Володимир-Волинської РДА та представники місцевих ЗМІ.

Спершу районні обранці відвідали  село Хворостів, де провели огляд проведених ремонтних робіт під’їздної дороги. Далі делегація поїхала у село Березовичі, щоб детальніше ознайомитись з життям цього населеного пункту.

Першим закладом, який відвідали учасники заходу стала Березовичівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про її роботу, досягнення та перспективи розповіла директор школи Тетяна Пилипюк. Депутати мали можливість переконатись, що зовні навчальний заклад має естетичний вигляд, облаштування  навчальних і допоміжних приміщень  відповідає діючим нормам.  Школа  обігрівається альтернативними видами палива, адже обслуговується власною котельнею, в якій встановлені сучасні твердопаливні котли.

В навчальному закладі створені всі умови для повноцінної роботи педагогів та учнів. Єдиний нюанс – триває ремонт спортивного залу, але роботи вже на завершальній стадії.

Далі депутати відвідали ДНЗ “Теремок”, в приміщенні якого активно ведуться ремонтні роботи. Але незалежно від цього виховний процес триває.

Голова сільської ради Юрій Ковальчук провів екскурсію і по Березовичівській амбулаторії. За словами завідувача закладу Лариси Садкової в амбулаторії працює стоматологічний кабінет, облаштовані 5-ть місць для стаціонарних хворих, є обладнання для проведення різноманітних досліджень. Головна проблема, що амбулаторія знаходиться на другому поверсі будинку.

Відвідали представники районної влади й церкву Введення Пресвятої Богородиці в Храм, де настоятель Микола Баган, розповів про історію становлення храму та тісну співпрацю з представниками влади району та громадою села.

Останнім об’єктом в який завітала делегація став Березовичівський будинок культури та бібліотека, які знаходяться в одному великому приміщенні. Депутати відвідали актовий зал будинку, який вміщує близько 500-та людей та переглянули бібліотечну колекцію книжок. Як зазначила завідувач бібліотеки Тамара Авраменко, книжковий фонд постійно оновлюється, головний недолік усього приміщення будинку культури – відсутність належного опалення.

Підсумовуючи проведення Дня депутата, районні обранці відзначили  необхідність проведення подібних заходів і надалі. Адже побачивши на власні очі проблеми в тих чи інших навчальних закладах та об’єктах соціальної сфери, депутатам буде значно простіше  ухвалювати рішення в сесійній залі щодо виділення коштів на фінансування ремонтних робіт по окремих об’єктах.

Довідка:

До складу Березовичівської сільської ради входять 6-ть сіл – Березовичі, Бегета, Яковичі, Хворостів, Бобичі, Міжлісся. Населення сільської ради- 1379 чоловік. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер