<

Відбувся виїзний день депутата Володимир-Волинської районної ради у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 29.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
428
/ Коментарі відсутні

29-го жовтня у Нововолинську відбувся виїзний день депутата Володимир-Волинської районної ради. Депутати побували у селищі Благодатне, відвідавши оновленні приміщення, заклади та майданчики. А також завітали до навчально-практичного центру у Нововолинську.

Депутатів районної ради зустрів міський голова Борис Карпус спільно з заступниками та секретарем ради Оленою Шаповал. З головою районної ради Віктором Хицем депутати говорили щодо реалізації спільних проєктів.

На зустрічі з депутатами райради також було порушено питання стосовно бюджету на наступний рік та ситуації з вугільними підприємствами.

Гості відвідали відокремлений підрозділ Центру надання адміністративних послуг, спортивний майданчик зі штучним покриттям біля ліцею №9 та оновлену медичну амбулаторію в Благодатному старостинському окрузі.

Аби ознайомилися з роботою майбутніх перукарів і майстрів швейної справи, депутати завітали до навчально-практичного центру сервісного обслуговування «Нововолинського центру професійно-технічної освіти».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа