<

60 років тому дівчина із міста Володимир-Волинський стала віце-міс Всесвіту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 18.06.2018 / Володимир / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

60 років тому Аліція Бобровська із міста Володимир-Волинський стала IV Віце-міс Всесвіту.

Аліція Бобровська народилася в 1936 році у Володимирі-Волинському. Коли Аліції виповнилось дев’ять років, її сім’я переїхала до Польщі, де постійно переїжджала з місця на місце, врешті-решт оселившись на півночі у Гданську, – пише Волинь24.

В 1957 році на першому післявоєнному конкурсі Міс Полонія, який проходив у Кракові, Аліція здобула перемогу (перед тим останній конкурс був у 1937 в Парижі). Перемога дала можливість взяти участь в конкурсі Міс Всесвіт в 1958 році, який проходив в штаті Каліфорнія, США.

За результати балів, Аліція стала IV Віце-міс Всесвіту, не будучи професійною моделлю. Останніми словами учасниці на конкурсі були «God bless America and Poland too». Це викликало величезне схвалення публіки.

Одразу після конкурсу, перед 22-річною Віце-міс відкрились нові горизонти, а саме їй було запропоновано престижну роботу в індустрії краси США. Член журі конкурсу актор Марлон Брандо був зачарований красою конкурсантки і запропонував їй велике майбутнє в Голівуді, але Аліція не погодилась на вмовляння.

Всесвітньо відома корпорація косметики Max Factor захотіла, щоб Бобровська стала обличчям бренду на рік, але Аліція відмовилась від контракту і поквапилась до коханого, який чекав її в Польщі. Крім того, дівчині потрібно було закінчити навчання.

В 1959 році вона отримала диплом лялькового відділу Краківської державної вищої театральної школи імені Людвіга Сольського. Перший кінодебют відбувся в 1960 році в фільмі «Сучасна історія». Найвідоміші фільми з участю Аліції «Подружжя з розуму», «Канікули ката», «Його дві дружини», «Велике кохання Бальзака», «Візит», «Париж-Варшава без візи», «Сучасна історія».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок