<

Відтепер у луцьких маршрутках за готівку не поїздиш: запрацювала автоматизована система оплати проїзду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 11.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

11-го грудня, громадський транспорт Луцька запрацював відповідно до програми впровадження автоматизованої системи оплати проїзду: розрахуватись можна електронним квитком або за допомогою мобільного додатку.

Станом на 12:00 уже понад 22 тисячі транзакцій здійснили за сьогодні у громадському транспорті, повідомляє пресслужба мерії, – зазначає Волиньпост.

Так, відсьогодні на усіх тролейбусах та автобусах, які працюють на міських маршрутах, встановлено валідатори, системи GPS-моніторингу, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження. Пасажир, зайшовши у громадський транспорт, може розрахуватися за проїзд за допомогою електронного квитка чи мобільного додатку.

Разом із тим, із 11 грудня у Луцьку припинили перевезення пасажирів за автобусними маршрутами № 3, 9, 9-а, 11, 17-а, 19, 24, 25, 26, 26-а, 28, 29, 32 . Відповідно, не забезпечені пасажирськими перевезеннями будуть мешканці мікрорайонів Вересневе, Вишків, ЛПЗ, вулиць Володимирської, Рівненської, Ковельської.

У транспорті КП “Луцьке підприємство електротранспорту” здійснили 18 428 транзакцій; ТОВ “АТП-Луцьк” автобусний маршрут № 23 — 142 транзакції; ТзОВ ВТП “Санрайз” ЛТД автобусні маршрути №№ 1, 2, 8, 10, 12, 17, 22, 22а — 3 628 транзакцій; ФОП Тимощук М.С. автобусний маршрут № 31 — 415 транзакцій.

До слова, у Луцьку встановлюють термінали, у яких можна придбати та поповнити електронний квиток. Це будуть комплексні термінали, де кожен зможе, окрім поповнення електронного квитка, оплатити за комунальні послуги, послуги мобільного зв’язку, інтернету тощо.

Вартість електронного квитка становить 35 гривень.

Установити додаток на телефон можна за посиланням:

Використання мобільного додатка для оплати у транспорті міста буде платним. Про це йдеться в умовах використання додатком, на які користувач погоджується, реєструючись у системі. Зокрема, йдеться, що за використання сайту, додатка стягується щомісячна абонентська плата в розмірі 1 гривні з ПДВ. Також в угоді йдеться, що “CityCard” може змінювати умови угоди. Тобто й ціну, – пише Конкурент.




один коментар
  1. Що робити тим хто не живе у Луцьку а приїхав на 2-3 дні? Як розраховуватись у маршрутному таксі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер