<

Школу в Луцьку «замінували» учні

21:31 | 15.01.2024 / Новини / , , /
Перегляди
137
/ Коментарі відсутні

Поліцейські встановили зловмисників, які здійснили неправдиве повідомлення про замінування навчального закладу у Луцьку 12-го січня.

Нині за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності, повідомляє пресслужба поліції Волині.

12-го січня на електронну адресу одного з навчальних закладів у Луцьку надійшло повідомлення про те, що в приміщенні закладені бомби.

На місце події відразу виїхали співробітники вубухотехнічного відділу області, слідчо-оперативна група поліції, кінологічна служба, працівники кіберполіції.

Вибухотехніки та кінологи провели огляд приміщення та прилеглої території. Жодних вибухонебезпечних предметів чи вибухових речовин не виявлено.

Проводилася евакуація.

Луцькі оперативники у співпраці із співробітниками кіберполіції та відділу кримінального аналізу області встановили зловмисників, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Це троє учнів вказаного закладу. Двом з них 13, третьому – 14 років.

Батьків учнів притягнуть до адміністративної відповідальності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця