<

Четверо звільнених з російського полону волинян повернулися додому

14:13 | 1.03.2024 / Новини / , , /
Перегляди
541
/ Коментарі відсутні

На автовокзалі в Луцьку 1-го березня зустріли чотирьох військовослужбовців, які нещодавно повернулись з полону. Усім воїнам вручили подяки за стійкість і мужність під час виконання бойового обов’язку.

На рідну землю повернулися рідні брати Павло та Анатолій РоманікиБогдан Озімок і Олексій Коваль. Про це повідомляють на офіційній сторінці Волинського обласного ТЦК та СП у фейсбуці.

Начальник Луцького гарнізону полковник Михайло Близнюк, Луцький міський голова Ігор Поліщук та військовослужбовці Волинського ОТЦК та СП, рідні військових, побратими, друзі та мешканці Луцька тепло й щиро зустріли Героїв після півторарічного полону та подарували їм подарунки, подяки від Волинського ОТЦК та СП та прапори рідної Землі-Волині.

До слова, всі військовослужбовці є добровольцями і з 24-го лютого 2022 року стали на захист нашої держави. Під час розподілу потрапили у 2-й окремий стрілецький батальйон, який був сформований на базі Волинського ОТЦК та СП. 16-го травня 2022 року, батальйон в повному складі вибув на виконання поставлених бойових завдань в Донецьку область.

Першим бойовим завданням була оборона міста Лиман, куди держава агресор кинула всі можливі сили та засоби. Військовослужбовці в складі 2-го окремого стрілецького батальйону вибули на виконання бойового завдання. 23-го травня 2022 року під час наступальних дій ворога військовослужбовці потрапили в полон в бою за місто Лиман Донецької області.

Варто зазначити, що оборону вони тримали до останнього. Звільнили їх під час обміну 31-го січня 2024 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця