<

Від рук снайпера у зоні АТО загинули двоє військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 19.05.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ще двоє військових отримали поранення.

За минулу добу в зоні АТО двоє військових загинули, ще двоє отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Корреспондент з посиланням на  Інтерфакс-Україна.

Мотузяник уточнив, що один з бійців загинув в районі Авдіївки, другий в Станиці-Луганській. Обидва – в результаті роботи снайпера.

Спікер також розповів, що один з військових отримав поранення в результаті підриву на протипіхотній міні в Широкиному, другий був поранений в результаті обстрілу Опитного.

Досі не спокійно на Луганському напрямку. Сепаратисти обстріляли позиції сил АТО в Станично-Луганському та Попаснянському районах.

На Донецькому напрямку противник здійснить чотири обстріли українських позицій по периметру Донецька. Найбільш “гарячими” точками залишаються Авдіївка, а також було здійснено мінометний обстріл шахти “Бутівка”.

На Маріупольському напрямку обстріли уздовж всієї лінії фронту. Зокрема, під Новомихайлівкою були здійснені обстріли з 152-мм гармат, в Красногорівці і Павлополі були зафіксовані мінометні обстріли.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа