<

В Одесі вночі обстріляли ігровий заклад, затримали 14 порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 13.09.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го вересня в Одесі на вулиці Добровольського сталася стрілянина, патрульні затримали 14 осіб.

Близько 01:00 13-го вересня патрульним надійшов виклик, що по вулиці Добровольського чути постріли. Свідки розповіли, як після ряду пострілів по одному з ігрових закладів невідомі люди поїхали з місця на автомобілі Mercedes Sprinter. Також було встановлено, що на транспортному засобі, який розшукується, на задній лівій дверці – наліпка «Увага діти», пише ВолиньПост, посилаючись на УНН та прес-службу патрульної поліції.

У цей час інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобіля, на якому втекли причетні до стрілянини. Правоохоронці під час відпрацювання території звернули увагу на Mercedes Sprinter з характерним ознаком.

«Автомобіль з порушниками зупинили на вулиці Балківській. У салоні автівки знаходились 14 чоловіків, яких затримали. Також під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили травматичну та холодну зброю – пістолети, кастет, дерев’яні біти та димові шашки», – розповіли в поліції.

https://www.facebook.com/odesapolice/videos/2146487158952155/

На місці події працювали слідчі. Усі обставини справи будуть з’ясовуватися. Порушників доставили до відділку поліції. Під час події ніхто не постраждав.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер