<

В мережі показали «Волинянку» нового покоління

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 16.08.2021 / Новини / /
Перегляди
1655
/ коментарів 6

В мережі опублікували фото українського компактного позашляховика ЛуАЗ-969 нового покоління.

Опис автомобіля оприлюднили на сайті Behance.net, пише Конкурент.

Рендери створив дизайнер Тимур Даутов. На зображеннях показана сучасна версія популярного за радянських часів автомобіля.

ЛуАЗ-969 2021 року одержав електричну силову установку, високий кліренс, велике нахилене лобове скло і круглі фари головного світла. Крім того, новинка має і ряд інших сучасних рішень: приховані дверні ручки, зовнішні дзеркала заднього виду замінили маленькими камерами і світлодіодна оптика.

Найбільш незвичайним елементом екстер’єру позашляховика стали задні ліхтарі. Вони розташовані на висувних панелях. Дизайнер представив дві версії позашляховика – Gorod і Selo. Вони відрізняються підвіскою, колісними дисками і шинами.




коментарів: 6
  1. Волинка старого покоління виглядала набагато краще. А це хоч нове, а виглядає як оцинкована труна.

  2. Невже у 21 столітті , в добу інтернету та цивілізаційних досягнень , а також приймаючи факт що Українські ІТ вважаються одними з найкращих, не можна винайти щось що хочаб буде нагадувати автомобіл … Це ганьба ..

    • А при чому тут українські ІТ? Хлопчина з Москви. Якщо хочете щось йому сказати напряму, посилання на ресурс Behance є в статті. А ззагалі невідомо, навіщо “БYГ” опублікував тут це…

  3. Так це ж всього рендери, політ фантазії дизайнера, який і відношення до ЛуАЗу ніякого не має. “Я художнік, я так віжу”, та й по всьому. Про ніяке виробництво, про ніяке “нове покоління” навіть у далекій перспективі мова не йде, бо завод давно й остаточно про*рали (як і майже всю спадщину “клятого совка”).

  4. Фантомас би залюбки придбав таку тачку ,тільки ще треба їй приробити крила .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер