<

Латвія відправляє до України ще 20 автівок, конфіскованих у п’яних водіїв

11:45 | 2.11.2023 / Новини / , /
Перегляди
99
/ 1 коментар

Уряд Латвії підтримав пропозицію Міністерства фінансів про передачу Україні двох десятків автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв.

Про це повідомляє LSM, передає Главком.

«31-го жовтня уряд вирішив безоплатно відправити ще 20 машин загальною ринковою вартістю приблизно 56 тис. євро», – йдеться в повідомленні.

Ці машини вирушать до Полтавської міської лікарні, медичного центру в Харкові, військової міської адміністрації Херсона та інших організацій у Херсонській області.

Зазначимо, з кінця 2022 року в Латвії за керування автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння передбачена кримінальна відповідальність; одне з покарань – конфіскація автомобіля.

Нагадаємо, у лютому сейм Латвії в остаточному читанні ухвалив поправки до закону про підтримку цивільного населення України, які передбачають можливість безоплатного передання транспортних засобів, які належать державі, у власність уряду України.

У липні безоплатно передали Україні 11 автомобілів, конфіскованих у п’яних водіїв. Тоді загальна кількість таких машин сягнула 151.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця