<

Бійці підрозділу ЗСУ лишилися на передовій без автомобіля: мешканець Іванич просить долучитись до термінового збору коштів

Бійцям на передовій дуже потрібен автомобіль. Попередні транспортні засоби потрапили під обстріл. Тому житель Іванич Іван Мазурок разом з дружиною одного з військових оголосили збір коштів і просять долучитися усіх небайдужих.

У військових одного з підрозділів ЗСУ виникла гостра необхідність в придбанні автомобіля. Адже усі автівки бійців знищили окупанти й наразі їм взагалі немає на чому пересуватися.

Аби допомогти військовим придбати життєво необхідний автомобіль, житель Іванич Іван Мазурок і дружина одного з військових Оксана Кузнечихіна оголосили збір коштів. Про це йдеться на сторінці Івана у фейсбуці.

Усіх, хто має бажання і можливість допомогти купити автівку, яка вкрай потрібна бійцям на передовій, просять перераховувати кошти за реквізитами:

Картка: 5168 7573 7605 2330 Оксана Олександрівна Кузнечихіна

Кожна гривня – дуже цінна і наближає до покупки дуже необхідного авто. Не дарма у народі кажуть, з миру по нитці – бідному сорочка, а копійка до копійки – і назбирається необхідна сума на придбання автомобіля. Подякуйте, таким чином, захисникам за ваш захист.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця