<

Українці витратили 1,2 мільярда на книги за програмою «єПідтримка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 24.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

За програмою «єПідтримка» на книжкові магазини українці витратили 1,2 мільярда гривень.

Найпопулярнішими за видами витрат у сфері культури та креативних індустрій стали: книжкові магазини – 1,2 млрд грн; кінотеатри – 711 млн грн; театри, концерти та розважальні послуги – 364 млн грн, повідомляє пресслужба МКІП.

«За перші два місяці зі старту «єПідтримки» майже 9 мільйонів українців отримали від держави кошти за вакцинацію. 3,4 млрд грн громадяни вже витратили. Традиційним лідером за витратами коштів є придбання книжок. На літературу українці витратили 1,2 млрд грн», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, з 14-го лютого українці старші за 60 років можуть витратити 1000 грн, нараховану за програмою «єПідтримка», також на оплату житлово-комунальних послуг.

За минулий тиждень вони витратили на це майже 28 млн грн. Незабаром, з 14-го березня, таку можливість також матимуть люди з інвалідністю 1-ї та 2-ї груп.

Українцям, які щепляться від COVID-19 бустерною дозою, з 14-го березня нараховуватимуть додатково 500 грн у межах президентської ініціативи «єПідтримка». Програма «єПідтримка» діятиме впродовж 2022 року й завершиться 18-го грудня.

Читайте також: Цьогоріч запустять мобільний застосунок «еВетеран».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа