<

Перехід на зимовий час: чи переводитимуть годинники в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:23 | 22.09.2019 / Новини / /
Перегляди
9
/ коментарі 2

Україна буде переходити на зимовий час. Стрілки годинника на годину назад потрібно буде перевести о 4-й годині 27 жовтня.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Перехід на зимовий час в Україні вже понад 20 років поспіль здійснюється в останню неділю жовтня згідно з постановою Кабінету міністрів.

Якщо Європейський Союз відмовиться від переведення годинників, то Україна слідом теж може ухвалити таке рішення.

Єврокомісія пропонує припинити переведення часу навесні і восени, – пише BBC News Україна. Для того, щоб ця пропозиція стала законом, потрібна підтримка 28 національних урядів та депутатів Європарламенту.

Медики стверджують, що переведення годинників може негативно вплинути на організм людини і спровокувати серйозні проблеми зі здоров’ям.

Зокрема, це призводить до порушення режиму сну, роботи серцево-судинної та імунної систем, а також інших обмінних процесів. Тож у перші дні переходу фахівці радять не планувати важливих справ і уникати сильних навантажень.




коментарів: 2
  1. що би не порушувати режим сну, роботу серцево-судинної та імунної систем, а також інших обмінних процесів треба частіше дивитись політичні ток шоу та новини по ТВ, тоді ні які переведення годинника нам вже не зашкодять

  2. Тобі, зулус, легше. Ти шоу не дивишся, а горох споживаєш неміряно. Потім гази пускаєш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа