<

У Житомирі вихователь знімала з дітей золото, поки вони спали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:12 | 31.12.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Житомирі вихователька дитячого саду обкрадала дітей.

Знімала з них золоті сережки і підвіски, поки ті спали, пише Gazeta.ua., посилаючись на інформацію відділу комунікації поліції Житомирської області.

Награбоване вихователь здавала в ломбард.

“23-річну працівницю одного з житомирських дошкільних установ викрили оперативники Управління карного розшуку ГУНП. Поліцейські також перевіряють жінку на причетність до інших правопорушень.

“Ми отримали відомості про те, що в одному з дошкільних навчальних закладів Житомира хтось краде у дітей ясельної групи золоті прикраси. Тому в ході перевірки цієї інформації і вдалося викрити причетну до ряду подібних фактів особа”, – говорить начальник управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Олександр Петрущенко.

Батьки однієї з маленьких вихованок дитячого саду повідомили правоохоронцям, що їх дитина повернулася додому без однієї сережки. Спочатку вирішили, що дівчинка могла десь втратити прикрасу. Підозри серед батьків виникли пізніше, коли відбулося ще кілька подібних випадків повернення дітей додому без підвісок на ланцюжку або тільки з однією сережкою.

“У результаті проведених перевірок оперативники карного розшуку знайшли схожу за прикметами прикрасу, яка пропала у дитини, в одному з місцевих ломбардів. Як виявилося, його здала вихователька цього ж дитсадка. Жінка свою вину визнала. За її словами, на вчинення злочинів її штовхнули боргові зобов’язання. Прикраси здавала в ломбард. Отримувала 200-300 грн”, – повідомили правоохоронці.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця