<

У Зарічанській ОТГ відбувся святковий захід для військовослужбовців та ветеранів АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 14.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

14-го жовтня відбувся святковий захід для військовослужбовців та ветеранів АТО у Зарічанській ОТГ з нагоди Дня захисника України. На нього запросили захисників і захисниць, які проживають на теренах громади.

Звучали щирі вітання зі святом. Для воїнів організували концерт. На початку заходу від імені сільського голови привітав та вручив подяки учасникам АТО-жителям громади секретар ради Іван Юхимюк, – пише Слово Правди.

Спільні з військовими заходи – не новина на зарічанців, адже для нинішнього голови громади, кандидата на посаду володимир-волинського міського голови Ігоря Пальонки підтримка військових та учасників бойових дій АТО/ООС – один із основних пріоритетів.

“У нас склалася хороша співпраця із ЗРП та 14-ю ОМБр імені князя Романа Великого. Ми допомагали їм з наведенням ладу на території військової частини, надавали техніку для обкошування. Усім нашим учасникам бойових дій, які звернулися за наданням земельної ділянки, таке прохання задовольнили. Загалом виділено 191 ділянку – на ведення селянського господарства, будівництва житла тощо, – розповідає Ігор Пальонка.

У планах кандидата на посаду міського голови – зберегти і зміцнити цю співпрацю.

«Підтримка військових та ветеранів АТО – це один із головних пріоритетів моєї роботи і діяльності нашої команди, – підкреслює Ігор Пальонка. – І після об’єднання з містом нам слід і надалі дбати про те, щоб, відповідно до розпоряджень уряду, учасники бойових дій були забезпечені усіма належними їм пільгами, зокрема і земельними ділянками, щоб військові відчували й отримували підтримку від влади. Ми готуємо комплексну програму співпраці, яка допоможе нашим захисникам почуватися соціально захищеними і впевненими у своїх мирних буднях».




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер