<

У рамках Бандерштату відбудеться фестиваль вуличної їжі – BanderFoodFest

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 23.07.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Традиційно відвідувачів дійства чекає не тільки насичена музична та гутіркова сцени, а й програма для справжніх гурманів. За словами організаторів, цього року так званій «вуличній їжі» приділили особливу увагу, адже очікується значно більше гостей, особливо тих, хто вже встиг полюбити луцькі гастро-фестивалі.

Участь у фестивалі беруть заклади із Луцька, Львова, Києва та навіть Дніпропетровська. Відвідувачі фестивалю зможуть поласувати різноманітними стравами не просто української, а справжньої бандерівської і волинської кухонь. Також частуватимуть болгарськими та вірменськими традиційними стравами, а для любителів чогось особливого буде байкар-кухня від справжніх рокерів, які вже об’їздили півсвіту і знають, чого смачного приготувати саме на Бандерштаті.

Організатори фестивалю не забули і про вегетаріанське меню, тож тим, кому завжди немає чого їсти на фестивалях, буде чим поласувати на BanderFoodFest.

Бандерштат традиційно проходить із метою пропаганди здорового способу життя, тож на BanderFoodFest продаватимуться виключно безалкогольні напої.
Команда фестивалю запрошує на дійство небайдужих людей і запевняє, що своє місце на Бандерштаті зможе знайти кожен охочий.

11759685_851973621545036_1872914001_n




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця