<

У Любешівському районі відкриють пункт пропуску «Дольськ», що на кордоні з Білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:28 | 18.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Кабмін схвалив рішення про відкриття пунктів пропуску на кордоні з Росією і Білоруссю. Зокрема, будуть відновлені пішохідне й автомобільне сполучення в пунктах пропуску «Дольськ», що розташований у Любешівському районі Волинської області, та «Вільча», у Поліському районі Київської області.

Відповідне рішення було схвалено на засіданні уряду 17 червня, повідомляє пресслужба відомства, – передають Волинські Новини.

“Проєкт…. розроблений з метою відновлення пішохідного сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з Російською Федерацією і Республікою Білорусь і створення комфортних умов для перетинання державного кордону пішоходами на цих ділянках у зв’язку з поступовим послабленням карантинних заходів в Україні… і відновлення пішохідного руху для громадян України і руху автомобільного транспорту в пунктах пропуску… “Дольськ” і “Вільча”, – йдеться в документі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 13 березня схвалив рішення про запровадження карантину в Україні, у зв’язку з чим були закриті пункти пропуску на кордоні, у тому числі з Росією і Білоруссю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця