<

У Киви відібрали науковий ступінь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 1.12.2021 / Новини / , /
Перегляди
422
/ коментарі 2

Атестаційна колегія Міністерства освіти та науки скасувала рішення про присудження Іллі Киві наукового ступеню «кандидат наук з держуправління».

Про це повідомила народна депутатка з фракції “Слуга народу”, голова підкомітету з питань вищої освіти Верховної Ради Юлія Гришина у своєму фейсбуці.

“Щойно на засіданні Атестаційної колегії МОН одноголосно було ухвалено рішення про відміну рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Киві наукового ступеня кандидата наук з держуправління”.

За її словами, крім того, керівника спецради, наукового керівника та опонентів, які брали участь у захисті дисертації Кивою, позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Нагадаємо: Ілля Кива осоромився на захисті дисертації, але все-таки отримав науковий ступінь.




коментарів: 2
  1. Нічого дивного, 5 відсотків людей в нашій державі, які мають науковий ступінь, відповідають цьому рівню. І це всім відомо, як купуються дипломні роботи, та “катаються” наукові дисертації. А от деякі, які на порядок тупориліші від того Киви, умудрились хапанути вчене звання–професор та почесне звання–академік Академії наук України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця