<

Найвищий пам’ятник Шевченку: у Ковелі зареєструють національний рекорд України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:43 | 10.08.2021 / Новини / , , /
Перегляди
880
/ коментарів 5

22-го серпня у Ковелі відбудеться реєстрація національного рекорду України – «Найвищий в Україні бронзовий пам’ятник Тарасу Шевченку».

Ініціаторкою звернення до Національного реєстру рекордів України щодо реєстрації нового досягнення є Ольга Яренчук. Жінка запрошує на даний захід ковельчан та гостей міста, повідомляє “Ковель media” .

В акції-лотереї «Зробим Рекорд України РАЗОМ» взяли участь небайдужі люди, серед яких буде розіграно мною виготовлена ікона з бісеру «Господь Вседержитель» (Ручна робота. Техніка ткацтво). Час реєстрації буде повідомлено згодом.




коментарів: 5
  1. А от якщо в Нововолинську зібрати докупи всіх наркоманів і алкашів, вишикувати їх у “Живий ланцюг”, то довжину цього ланцюга можна спокійно реєструвати як рекорд Гіннеса. Хтось ставить рекорди довжиною прапора, хтось- висотою пам`ятника, а ми своїм, рідним, виплеканим десятиліттями. Ударім по рєкордах своїм інтелектуалом.

  2. Читайте Шевченка, вивчайте його творчість не тільки як поета, але й як художника, вдумуйтесь в те, що він заповідав нащадкам—-оце і буде справжній рекорд, коли зробим хоч якісь висновки з прочитаного.

  3. І не забудьте високому Шевченкові зробити довшого, ніж у Одеського Дюка.
    Шоб вже ВСЬО так сказать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця