<

У Камінь-Каширському і Турійському районах у двох освітніх закладах оголосили карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 28.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

28-го листопада припинено навчання в двох закладах освіти — це дошкільний заклад с. Видерта Камінь-Каширського району та ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Овлочин Турійського району. Через хворобу на ГРВІ відсутні понад 25% дітей.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України.

За результатами щотижневого моніторингу захворюваності грипом та ГРВІ серед населення області, рівень захворюваност відповідає середньому показнику для відповідної пори року. На жодній адміністративній території області епідемічні рівні не перевищено.

Традиційно з настанням похолодання, збільшенням вологи повітря, кількість захворілих поступово зростає. За минулий тиждень захворіло понад 5 тис. осіб, що на 8,6% більше ніж за попередній тиждень. Із числа хворих 3,5 тис. – це діти до 17 років (70%).

Зростання захворюваності спричинено збільшенням хворих у всіх вікових групах, але найбільше зросла захворюваність серед дітей у віковій групі 0-4 роки (на 6,3%) та у віковій групі 5-14 років (на 22,5%).

Кількість осіб, що потребувала стаціонарного лікування з приводу ускладненого перебігу хвороби, за звітний тиждень – 86, що становить 1,7% від загальної кількості хворих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця